Hirdetések száma: 1 157

Használt Ford transit

A Ford vállalatot senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egyik legrégebbi autóipari szereplőről van szó, így nem csoda, ha olyan remekműveket is gyártanak mint a Ford Transit furgonok és kishaszongépjárművek. A Ford története még az 1900-as évek legeslegelején kezdődött Amerikában. A gyár az USA második legnagyobbjává nőtte ki magát igen rövid idő alatt és fontos szerepet játszott az ipari forradalomban is. A gyár sikereit a híres T-modellnek köszönhette, de az elmúlt évtizedek során számos nagy autómodellt alkottak meg, amelyek névsorát a mai napig ismerjük Magyarországon is. A legismertebb Ford modellek, a Fiesta, a Focus, a C-Max, a Fusion, a Mustang és a Ranger mellett a vállalat nem csak személygépjárművek gyártásával hanem furgonok és kishaszongépjárművek készítésével is kivívta magának a vezető pozíciót napjainkban is.

A Ford Transit már lassan 45 éve hódít!

Szinte hihetetlennek tűnhet, de a Ford autógyár már 1965 óta gyártja a Ford Transit nevű kishaszongépjárműveit. Bár a kezdetekben gyártott modellek óta a széria óriás fejlődésen és modernizálódáson ment keresztül. Az első változatok ugyanis a Transit nevű személyszállítóból alakultak át zárt áruszállító karosszériás változatra, azonban később dobozos és pick-up változatok is készültek. A jármű azért is különleges, mert az egyesített európai Ford első olyan terméke volt, amelyet a megjelenése után szinte a világ minden részén meg lehetett vásárolni. Ma már nem csak Európában hanem Ázsiában és Észak-Amerikában is gyártják. A piacon már a jármű hatodik generáció darabjai is több éve jelen vannak így a használt jármű piacon nem ritka, ha belebotlunk egy használt Ford Transitba.

Vásároljunk használt Ford Transit furgont az interneten!

A haszongépjárművek családjába tartozó igen csak népszerű autót, a Ford Transit furgont és kishaszonjárművet már a mascus.hu internetes portálon is meg tudjuk vásárolni másodkézből. A használt változatok között szinte egészen új modell és sok éves változat is megtalálható. A több, mint 800 darabos kínálatban a világ minden tájáról rendelhetünk egy példányt magunknak. Spanyolországból, Lengyelországból, Dániából, Németországból és Hollandiából is több száz Transit várja új gazdáját. A nemzetközi portálon, a magyar kezelőfelület és az egyszerű navigáció segít, hogy gyorsan megtalálhassuk a legideálisabb használt járművet vállalkozásunk számára.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal