Hirdetések száma: 9

FAW teherautók

Böngéssze az összes használt FAW teherautók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a FAW teherautók -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

A FAW Teherautók – Erősnek és tartósnak tervezve

1953-ban a First Automobile Works, másképp FAW megnyitotta azt az utat, mely aztán Kína első busz, teherautó és gépjármű iparát jelentette. A FAW vallja, hogy ők a kínai autóipar úttörői. A FAW az évek során komoly kapcsolatokat alakított ki az autóipar más vezetőivel is, mint a Ford Motor Company, a Mazda Motor Corporation, a Toyota Motor Corporation és a Volkswagen AG. A FAW egyik legismertebb terméke a FAW teherautó.

Számos különböző FAW teherautó van forgalomban napjainkban, beleértve a vontatókat, a hagyományos, billenő és dobozos teherautókat. A FAW teherautók vásárolhatók szabványos, kiterjesztett fülkével. A FAW könnyű, közepes, vagy nagy teherbírású teherautókat kínál, megfelelve az ügyfelek igényeinek. A FAW jól ismeri a teherautó ipar kihívásait és igényeit, kamatoztatják az elmúlt évek során szerzett tapasztalatokat.

Eladó FAW teherautó modellek

Az egyik legnépszerűbb FAW teherautó a 3 Ton 7.130FL modell. Teljes légfékek, valamint rugós fék jellemzi. A 4 hengeres, 4 ütemű turbó motorral igazán erős. A FAW Horse kamion 350 lóerővel megfizethető és számos lehetőséget kínál. Minőségi teherautó, teljes körű értékesítés utáni szolgáltatással.

A FAW mixer többször bizonyította, hogy ugyancsak egy megbízható és erős FAW termék. A billenő teherautók, más néven dömperek, szintén több különböző modellben állnak rendelkezésre, 6-tól 10m-es méretekig. Ezek is, mint minden FAW teherautó masszív építésűek, így tartósak lesznek. A Mascus honlapján több használt, eladásra kínált FAW teherautót találhat, a márka által garantált minőségben.

Veber Ana-Maria