Hirdetések száma: 87

Használt CLAAS kombájnok

Böngéssze az összes használt Volkswagen teherautók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Volkswagen teherautók -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

A Volkswagen kamionok

A Volkswagen 1933-ban jött létre, Hitler ama követelésére, hogy egy hatékony fogyasztású autót akart, amely 100 km / h sebességgel tudott száguldani, 4,5 liter üzemanyagot használva, 53 kilométeren.

1952-től, 1967-ig a Volkswagen teherautók nem is kerültek a világpiacra. Úgy a dízel, mint a benzinüzemű változatot is gyártották. Igen népszerűek voltak a lehajtható hátsó ajtós kamionok, hiszen így be lehetett látni a tér belsejébe.

A legjobb értékesítésre bocsátott Volkswagen kamiontípusok

A legnépszerűbb Volkswagen teherautó típus az USA-ban, a Volkswagen Rabbit. Ezt 1980 és 1983 között gyártották. Ez a modell 15 kilométeren 1 liter üzemanyagot fogyasztott, ez a hatékonyság az 1,5 literes dízelmotor és a teherautó alacsony súlyának révén jött létre. Ezek a teherautók még ma is megtalálhatók a Mascus.hu honlapján.

1996-ban, a Resende városában található új gyár kapuinak megnyitásával- Rio de Janeiro, Brazília fővárosához délre-, a Volkswagen teherautók és buszok lettek Brazília leggyakrabban előállított autói. A vállalat nagyválasztékban gyártott kamionokat, a könnyű feladatok elvégzésére szánt kamionoktól, egészen a nehéz feladatokat elvégzőkig. „Minden feladathoz egy Volkswagen”-ez volt az egyik legfontosabb marketing reklámjuk. Ezzel vette kezdetét a speciális teherautók gyártása. A Constellation kamiontípus egy beépített hálófülkével van ellátva. A Worker modellt főleg szemét, tej vagy víz szállítására használták. A Delivery típusok a fél-könnyű modellek közé tartoznak, és gyakran használják különleges szállítási célokra. Kifejezetten áruszállításra tervezték őket. A Volksbus 5-7 tonnás méretekben található. Ezt a típust sok városban, tömegközlekedéshez használták. A Volkswagen teherautókat a hadsereg számára is gyártották.

Az idén egy új Volkswagen, 1 tonnás teherautó kerül a nemzetközi piacra. Amarok (farkas) elnevezésével, olyan név tulajdonosa lesz, amellyel bizonyítania kell.