Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 7

Fiat Ducato

Ma már szinte nincs olyan vállalkozás, amelynek gazdasági tevékenysége miatt ne lenne szüksége kisteher autóra. Az élet bármely területéről is legyen szó egy megbízható kisteher autó ára legtöbb esetben megtérül. Leggyakrabban áruszállításra válasszák ezt a haszongépjárművet. Tökéletes kiegészítője akár kis- vagy nagyvállalkozásunknak is. De milyen kínálatból tudnak válogatni azok, akiknek cégük van? Ahhoz, hogy ezt felderítsék, tovább kell osztályozni teherautókat a szakma szempontjai alapján. A Fiat minőség tökéletesen kiegészítődik a kényelemmel és a praktikussággal. Igényeinknek megfelelően választhatunk platós és dobozos változatot.


Kiemelkedő minőség, praktikus és kényelmes kialakítás: Fiat Ducato


A Fiat Ducato megbízható és fáradhatatlan haszongépjárművek családjába tartozik. A legjobb választás azok számára, akik árufuvarozással, személyszállítással foglalkoznak, vagy egyszerűen csak megfelelő méretű hobbi autót keresnek. Számos teher- és személyszállító változatával sosem okoz csalódást. Megtalálható dobozos és platós változata is. Külső hossza 4963 mm-től 6363 mm-ig terjed. A magassága is eltérő lehet, 2254 mm-es, 2524 mm-es és 2764 mm-es változattal is találkozhatunk. Raktármagasságban is lehetnek eltérések, igényeink szerint tudunk választani. A második és harmadik üléssor ledönthető, szükség esetén eltávolítható. Így hatalmas helyet kapunk a szállítandó árunak.


Egy gombnyomással az otthonunkból


A mascus.hu portálon a haszongépjárművek- azon belül a kisteher autók menüre kattintva minden információt betud gyűjteni ezekről az autókról. Keresését olyannyira képes leszűkíteni, hogy Fiat Ducaton kívül más márkájú és típusú járműveket figyelmen kívül hagyhatja. A Mascus portál csokorba szedi Önnek az összes Fiat Ducatot. Magyarországból, Németországból, Spanyolországból vagy más nemzetközi országból is megrendelhetjük magunknak.


Mascus a világsiker küszöbén


A portált havonta több mint 3.3 millióan látogatják a világ minden részéről. 38 nyelven elérhető oldalukról mindig a legfrissebb információkat tudjuk hasznosítani. Nem csak gépeinket tudjunk innen beszeretni, hanem az azokhoz tartozó speciális alkatrészeket is. Az oldal ugyanúgy elérhető okostelefonról, laptopról, mint asztali gépről is. Létre hoztunk az egyszerűen használható keresőt, mely lehetővé teszi, hogy igény szerint egyszerűsítse vagy finomítsa keresését. A Mascus portálon mezőgazdasági gépeket, haszongépjárműveket, erdészeti gépeket, építőipari gépeket, anyagmozgató gépeket és kommunális gépeket is vásárolhatunk másodkézből.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal