EZT A TERMÉKET ELADTÁK! Keressen hasonló terméket a Mascuson.

ALAPINFORMÁCIÓK
TermékcsaládKombájn asztalok
Márka / modellAgropark NEW FF12 8,4 m row free sunflower header
Gyártási év2019
ExtrákÚj
TERMÉK LEÍRÁS
Munka-szélesség 8,40
m
Szállítási súly1 720 kg
Egyéb információ.ÚJ Agropark FF12 8,4 méteres sorfüggetlen napraforgó betakarító adapter, Claas Tucano-Lexion kombájnokhoz, 2019, Garancia: 1 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA, Munkaszélesség 8,4 méter (11 sor 75 cm-es sortávolsággal számolva)., Súly: 1.720 kg, Sorfüggetlen asztal, akár a sorirányhoz viszonyított 20-30 fokban is üzemeltethető., Hosszú és állítható maggyűjtő tálcák, jelentősen csökkenthető a szemveszteség., Állítható pozíciójú tengely bedobó ujjakkal a napraforgó fejek bejuttatásához a behordó csigához., Körmös szárlehúzóval szerelve a napraforgó szárak megdöntéséhez és lehúzásához., Claas Lexion-Tucano kombájnokhoz., Sorfüggetlen asztal használata mellett minimális szármennyiség kerül be a kombájn cséplőrendszerébe, ezáltal jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el, továbbá minimális terhelés és kopás jelentkezik a kombájn cséplő- és leválasztó rendszerben., Az AGROPARK FF12 és FF16 asztalok teljesen megegyeznek (csupán nevükben térnek el) a John Deere gyárnak beszállító Zürn Harvesting GmbH & Co Kg német cég asztalaival:, https:--www.zuern.de-en-cutting-platforms-products-header-extensions-solero-features.html, Az AGROPARK FF és Zürn Solero asztalok Argentinában, ugyanabban a gyárban készülnek és a legmagasabb műszaki és minőségi követelményeknek felelnek meg.

Vásároljon ÚJ vagy HASZNÁLT mezőgazdasági erőgépet kedvező lízingre (max. 17 éves korú erőgépekre akár fix 1,5%-os lízing 3 éves futamidővel vagy max. 15 éves korú erőgépekre fix 2,5%-os lízing 5 éves futamidővel: évi kétszeri törlesztéssel és 10% + teljes Áfa önerő befizetésével. Max. 17 éves munkagépek esetén is kedvező, forint alapú és fix kamatozású konstrukciót kínálunk. A gépek életkora nem haladhatja meg a 20 éves kort a lízing lejártakor.
Figyelem! Gépbeszámítás új és használt gépbe egyaránt!
A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkért kérjük hívjon!
Az alábbi [Other] Agropark NEW FF12 8,4 m row free sunflower header kombájn asztalok eszköz, már nem érhető el. Ez a [Other] Agropark NEW FF12 8,4 m row free sunflower header kombájn asztalok gyártási éve 2019. A Mascuson egyéb [Other] Agropark NEW FF12 8,4 m row free sunflower header kombájn asztalok megtalálható. Termék leírás - Munka-szélesség: 8,40 m, Szállítási súly: 1 720 kg