EZT A TERMÉKET ELADTÁK! Keressen hasonló terméket a Mascuson.

ALAPINFORMÁCIÓK
TermékcsaládKombájn asztalok
Márka / modellTecnomais NEW 12 row fixed frame sunflower header
Gyártási év2019
ExtrákÚj
TERMÉK LEÍRÁS
Egyéb információ.ÚJ Tecnomais 12 soros fix vázas napraforgó asztal, Claas, John Deere, New Holland, Case és MF kombájnokhoz, 2019, Garancia: 1 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA, ÚJ Tecnomais 12 soros fix vázas napraforgó asztal, 75 cm-es sortávolsággal, bármilyen felfogatással., Kíméletes napraforgó betakarítás, minimális szemveszteség a gumi behúzó hevedereknek köszönhetően., 1 év garanciával!, A napraforgószárak behúzását láncra erősített gumihevederek biztosítják, majd egymással szembe forgó vágótárcsák vágják el azokat, ezáltal minimális mennyiségű szem rázódik ki a fejekből, mielőtt azok a behordó csigához érnek, így csökken a szemveszteség. Az asztalon található oldalburkolatok le- és felhajthatók az éppen betakarítani kívánt növénynek megfelelően., A hajtásrendszerben több ponton elhelyezett nyomatékhatároló kuplungnak köszönhetően az asztal képes automatikusan leállni, amennyiben valamely részegységet a határértéknél nagyobb terhelés éri, megóvva azt a súlyos károsodástól.

Vásároljon ÚJ vagy HASZNÁLT mezőgazdasági erőgépet kedvező lízingre (max. 17 éves korú erőgépekre akár fix 1,5%-os lízing 3 éves futamidővel vagy max. 15 éves korú erőgépekre fix 2,5%-os lízing 5 éves futamidővel: évi kétszeri törlesztéssel és 10% + teljes Áfa önerő befizetésével. Max. 17 éves munkagépek esetén is kedvező, forint alapú és fix kamatozású konstrukciót kínálunk. A gépek életkora nem haladhatja meg a 20 éves kort a lízing lejártakor.
Figyelem! Gépbeszámítás új és használt gépbe egyaránt!
A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkért kérjük hívjon!
Az alábbi [Other] Tecnomais NEW 12 row fixed frame sunflower header kombájn asztalok eszköz, már nem érhető el. Ez a [Other] Tecnomais NEW 12 row fixed frame sunflower header kombájn asztalok gyártási éve 2019. A Mascuson egyéb [Other] Tecnomais NEW 12 row fixed frame sunflower header kombájn asztalok megtalálható.