EZT A TERMÉKET ELADTÁK! Keressen hasonló terméket a Mascuson.

ALAPINFORMÁCIÓK
TermékcsaládKombájn asztalok
Márka / modellTecnomais NEW 8 row foldable sunflower header
Gyártási év2019
ExtrákÚj
TERMÉK LEÍRÁS
Egyéb információ.ÚJ Tecnomais 8 soros csukható vázas napraforgó asztal, Claas, John Deere, New Holland, Case és MF, 2019, Garancia: 1 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA, ÚJ Tecnomais 8 soros csukható vázas napraforgó asztal, 75 cm-es sortávolsággal, bármilyen felfogatással., Kíméletes napraforgó betakarítás, minimális szemveszteség a gumi behúzó hevedereknek köszönhetően., 1 év garanciával!, A napraforgószárak behúzását láncra erősített gumihevederek biztosítják, majd egymással szembe forgó vágótárcsák vágják el azokat, ezáltal minimális mennyiségű szem rázódik ki a fejekből, mielőtt azok a behordó csigához érnek, így csökken a szemveszteség. Az asztalon található oldalburkolatok le- és felhajthatók az éppen betakarítani kívánt növénynek megfelelően., A hajtásrendszerben több ponton elhelyezett nyomatékhatároló kuplungnak köszönhetően az asztal képes automatikusan leállni, amennyiben valamely részegységet a határértéknél nagyobb terhelés éri, megóvva azt a súlyos károsodástól.

Vásároljon ÚJ vagy HASZNÁLT mezőgazdasági erőgépet kedvező lízingre (max. 17 éves korú erőgépekre akár fix 1,5%-os lízing 3 éves futamidővel vagy max. 15 éves korú erőgépekre fix 2,5%-os lízing 5 éves futamidővel: évi kétszeri törlesztéssel és 10% + teljes Áfa önerő befizetésével. Max. 17 éves munkagépek esetén is kedvező, forint alapú és fix kamatozású konstrukciót kínálunk. A gépek életkora nem haladhatja meg a 20 éves kort a lízing lejártakor.
Figyelem! Gépbeszámítás új és használt gépbe egyaránt!
A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkért kérjük hívjon!
Az alábbi [Other] Tecnomais NEW 8 row foldable sunflower header kombájn asztalok eszköz, már nem érhető el. Ez a [Other] Tecnomais NEW 8 row foldable sunflower header kombájn asztalok gyártási éve 2019. A Mascuson egyéb [Other] Tecnomais NEW 8 row foldable sunflower header kombájn asztalok megtalálható.