Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 1

Használt Fiat kombájnok

Böngéssze az összes használt Fiat kombájnok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kombájnok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Fiat kombájnok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Információ a Fiat kombájnokról

A használt Fiat kombájnok kitűnően alkalmasak a gabona betakarítására, mint például a búza, zab, rozs, szója. A kombájnok népszerűségüket annak köszönhetik, hogy rendkívül egyszerűen elvégezhető több folyamat, ráadásul egyszerre képes elvégezni az aratást, a cséplést és a leválogatást. Az összes folyamatot a kombájn rugalmas feje vezérli.

Idővel a gyártási technológiák és a dizájn egyre fejlettebbek lettek annak érdekében, hogy a mezőgazdasági vállalkozásoknak igényei szerint biztosítani tudják a megfelelő munkaeszközöket. Ugyanakkor az alapvető műveletek nem változtak. Manapság a kombájnokat úgy tervezték, hogy leegyszerűsítsék a bonyolultabb mezőgazdasági munkálatokat is, mint pl. a hegyoldalban és az domboldalakon történő betakarítást.