Hirdetések száma: 14

Használt Fortschritt kombájnok

Böngéssze az összes használt Fortschritt kombájnok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kombájnok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Fortschritt kombájnok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Információ a Fortschritt-ről

Az 1960-as évek végén, Kelet-Németországban alakult meg a Fortschritt. Eleinte a mezőgazdasági gépek és berendezések fejlesztési lehetőségeit kutatták, míg végül az egyik fő termelője lett a nagy teljesítményű mezőgazdasági gépek piacán. A vállalat képes volt új standard-eket alkotni és megnyitotta a piacot a versenytársak előtt. 1978-ban már a teljes Kelet-Európa mezőgazdasági piacát uralta.

Széles termékskálával rendelkezik a mezőgazdasági gépek terén, mint például cséplőgépek, bálázók, trágya szórók és különböző kombájnokat beleértve. 1970 és 1988 között több, mint 90 000 szálastakarmánygépet, szecskázót és kombájnt gyártottak. Jelenleg egyedül ők voltak képesek ilyen mennyiségben előállítani haszongépeket és haszongépjárműveket ilyen rövid idő alatt.