Hirdetések száma: 3

Használt Shelbourne kombájnok

Böngéssze az összes használt Shelbourne kombájnok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kombájnok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Shelbourne kombájnok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Shelbourne kombájnok

Már 1834-től kezdve használták az olyan mezőgazdasági gépeket, mint a Shelbourne kombájnok a különböző gabonák begyűjtésénél, mint a búza, kukorica, rozs, szója, len stb. Azzal, hogy egyetlen egyszerű folyamattá egyesítették a mezőgazdasági eljárásokat, a betakarító gépek sokkal hozzáférhetőbbé tették a mezőgazdasági ágazatot.

Az olyan kombájnokat, mint a Shelbourne, használják jelenleg a tengerészeti, mezőgazdasági, ipari és épitészeti szektorokban. Bár végrehajtottak technológiai fejlesztéseket, hogy praktikusabbá tegyék a kombájnokat, az alapvető funkciójuk mindig ugyanaz maradt. Az aratás-cséplés-válogatás folyamatot a kombájn feje végzi, amely állítható, és ugyanakkor kulcsfontosságú eleme a kombájn megfelelő működésének a különböző környezeti feltételek mellett.