Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 10

  Használt Eurotrac kombájnok

  Böngéssze az összes használt Eurotrac traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Eurotrac traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  Erős és sokoldalú Eurotrac traktorok

  Ha traktor után érdeklődik, vessen egy pillantást az Eurotrac márkára. Ezeket a traktorokat az Egyesült Királyságban már 9 éve árulják . Két modell létezik, kettő vagy négy kerékkel.

  Az Eurotrac traktorok kizárólagos importőre az Egyesült Királyságban 2000 óta a Tractors UK. Rendelkeznek az összes tartozékkal és berendezéssel, garanciával és szerviz információkkal az Eurotrac traktorokhoz.

  Valamennyi ügyfél, aki már kipróbálta az Eurotrac traktorokat, maximális megbízhatóságról győződhetett meg, a legnagyobb cégektől a kisvállalkozókig. A különböző modellek és méretek által a cég el tudja érni, hogy ez legyen az egyetlen márka, amire szüksége van. Az Eurotrac felszerelésekkel és kiegészítőkkel is foglalkozik más márkák számára.

  A legjobb eladó Eurotrac traktorok

  A VST 180 D tűnik az egyik legnépszerűbb modellnek a kisebb megbízásokhoz. Mitsubishi dízelmotorral van felszerelve, amely háromhengeres, 18 lóerős Bosch-típusú. Teljesen felszerelt, az Európai Közösségek Bizottsága elfogadta és jóváhagyta.

  Az Eurotrac számos modellt kínál 40 lóerő alatt és fölött egyaránt.

  Az F25-II modell 25 lóerős, 3 hengeres, a 4 kerék és a kormány erejével nagy segítséget nyújt erős markolók kezeléséhez.

  Az F40-II modell, akár az összes többi Eurotrac, hidraulikus rendszerével állíthatja pozícióját.

  Az Eurotrac F90-II és F70-II traktorok 70 és 90 közötti lóerővel rendelkeznek, és fel lehet szerelni őket első és hátsó markolóval is.

  Minden modell rendelkezik lökhárítóval, az EEC biztonsági szabályainak megfelelően. A lökhárító elég erős védelmet biztosít, de össze is lehet hajtani.

  Az Eurotrac traktorok világszerte elérhetők a Mascus weboldalán is, mely a legnagyobb piactér a használt berendezések területén. Egy használt Eurotrac traktor igazán jó befektetés.