Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 4

  Használt Fiatagri kombájnok

  Böngéssze az összes használt Fiatagri traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Fiatagri traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  Eladó Fiatagri traktorok

  A mascus honlapján néhány, a kereskedelemben megtalálható legjobb márkájú mezőgazdasági berendezéseket mutatunk be. Ezek egyike a Fiatagri.

  A Fiatagrinak az egyik legjobb traktort sikerült legyártania, ami az ügyfelek mezőgazdaságban vagy építkezésben felmerülő szükségleteire nyújt megoldást. A cég nemrég átalakításon esett át, hisz 1999-ben a CNH a Fiat csoport többségi részvényesévé vált. Valójában a CNH két csoportot képvisel: a New Holland NV-t, valamint a Case  Corporation-t, mindkettő jó hírnévvel rendelkezik a mezőgazdasági, illetve az ipari piacon.

  A Fiatagri traktor fantasztikus modelljéből, egy kivételesen nagy teherbírású gépet állítottak elő. Szabványaik minőségi újításokat, jó teljesítményképességet, valamint remek tervezést nyújtanak az ügyfeleknek, ráadásul megfizethető áron. A kiváló minőségű Fiatagri traktorokat világszerte használják a gazdaságokban és az építkezésekben. A különböző modellek mindig is magas fokú tartósságot és munkabíró képességet kínáltak.

  A legjobb értékesítésre bocsátott traktortípusok

  A Fiatagri traktorok különböző alakban és méretben állnak az ügyfelek rendelkezésére, és igazán nem számít, hogy az 1971-es 550 Hinterrad vagy egy újabb típus mellett döntesz, mint például a hidrogénalapú New Holland NH2. Mindenképpen remek vásárt csinálsz, hisz ezek a traktorok hosszú életűek és megfelelnek az időnkénti nehéz feladatoknak is, amelyeket el kell végezniük.

  Az NH2 típus aranyérmet nyert a Sima Innovation díjkiosztóján.

  A  hirdetések „használt” Fiatagri traktorok részében, kiváló minőségű traktorokat lehet találni, kezdve a régebbi modellektől, mint például a 140 -190 lóerő közötti Fiatagri 580DT, egészen a legújabb típusokig, mint az ugyanannyi lóerővel rendelkező Fiatagri 100-90DT.

  Amikor egy megbízható traktor kiválasztásáról kell döntened, igen jó üzleti lehetőség áll előtted, hiszen akár az újabb, akár a régebbi traktorok figyelemre méltó képességük révén, biztosan nem fognak csalódást okozni.

  Fiatagri traktort vásárolni, igen jó befektetés, hiszen arra fog törekedni, hogy keményen dolgozzon és tulajdonosát boldoggá tegye.