Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 3

Használt Nuffield kombájnok

Böngéssze az összes használt Nuffield traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Nuffield traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Nuffield traktorok

Annak ellenére, hogy Nagy Britanniában már 1900 óta gyártanak traktorokat, a második világháború előtt nagy részüket az Egyesült Államokból importálták. A gazdasági visszaesés és az élelmiszerhiány következtében ezek a traktorok nagyon drágák voltak.

1945-ben az angol kormány a Nuffield segítségét kérte, amelyik akkoriban gépkocsikat gyártott, főleg katonai célokra. Azt remélték, hogy a Nuffield képes lesz olyan traktort megalkotni és gyártani, amelyik ugyanolyan képességű, mint az Egyesült Államokból importált. Néhány sikertelen próbálkozás után, a Nuffield által gyártott traktorok 1948-ban betörtek a piacra, amikor az acél elérhetővé vált.

Eladásra kínált, Nuffield teherautók piacvezető modellei

Az első két modell a Nuffield Universal M3 és a Nuffield Universal M4 volt. Több a kinézet és a teljesítmény terén véghez vitt fejlesztés után, 1950-ben megjelentek a Nuffield Universal PM3 és Nuffield Universal PM4 modellek. A diesel motorral ellátott, nagyobb teljesítményű és gazdaságosabb Nuffield Universal DM3 és Nuffield Universal DM4 1954-ben jelentek meg és mivel népszerűbbek lettek, a régi modellek gyártását 1956-ban leállították.

Újabb modellek a Nuffield Universal 3, Nuffield Universal 3/42 és Nuffield Universal 3/45, melyeket a Nuffield Universal 4 követ, köztük a Nuffield 4/60 és Nuffield 4/65 modellek. Más modellek, amelyek mára közkedvelté váltak a Nuffield 10/60 és a Nuffield 4/70.

Az ellenálló képességükről és teljesítményükről ismert Nuffield traktorokat egészen 1969-ig gyártották, mikor a cég egybeolvadt a Leyland Motor Corporation céggel és más néven folytatta tevékenységét.

A Mascus egy internetes oldal, amely a használt traktorok, utánfutók és teherautók Magyarországi adás-vételében közreműködik, amelyen természetesen megtalálható néhány Nuffield traktor is.