Hirdetések száma: 1 974

Használt gázüzemű targoncák

A targoncák sokféle típusa ismert, így megkülönböztetünk kézi targoncákat, lapos hordfelületű és 1-2 kerekű kézikocsikat, emelő teherautókat, raktári magasra emelő berendezéseket és villás targoncákat is. Rendeltetésszerű használatuk során (általában) raklapon lévő anyagok emelésére és szállítására alkalmazzák őket. A meghajtásuk szerint léteznek gázolaj-, benzin-, vagy autógáz üzeműek de ma már az elektromos változatok is igen népszerűek. Az első villás targoncákat még az 1920-as években fejlesztették ki és a Clark, valamint a Yale vállalatok neveihez fűződik az első változatok gyártása. Típusok szerint léteznek villás targoncák, vontató targoncák, gyalog gyűjtők, fellépős gyűjtők, oldalvillával szerelt változatok és keskeny folyosóra szánt kicsi, villás targoncák, hatókörzet-targoncák is.


A gázüzemű targoncák jellemzői


Az egyik legnépszerűbb modelleket a gázüzemű targoncák között találjuk, hiszen ezek széles körben elterjedtek Magyarországon is. Egy targonca teljesítőképessége számos paraméterétől függ, így a teherbírás, a rakodási középpont, az emelési magasság, a torony dőlésszöge, a villa mérete, a targonca méretei, a tengelytáv, a nyomtáv, a keréktípus, a motortípus, a motor teljesítmény, a motor nyomaték és az önsúly is hatással vannak a teljesítményre, amely behatárolja a felhasználási területeket is. Szerencsére ma már akár másodkézből is vásárolhatunk rendkívül jó állapotban lévő használt gázüzemű targoncákat. Erre lehetőségünk van már az internet segítségét is igénybe venni. A mascus.hu internetes portálon ugyanis több tízezer darab használt anyagmozgató jármű közül válogathatunk.


Vásároljunk használt targoncát az interneten!


A mascus.hu egy nemzetközi sikeroldal, amelynek a havi látogatottsága már bőven meghaladta a 3 millió felhasználót. A világ minden táján elérhető oldalait már 38 különböző nyelvre lefordították, így magyarra is. A portálon olyan speciális használt eszközöket, gépeket, járműveket, berendezéseket és alkatrészeket találunk, amelyeket a szállítmányozásban, a környezetgazdálkodásban, a mezőgazdaságban, az építészetben vagy éppen az erdészetben használhatunk. A több ezer használt gázüzemű targonca között megtaláljuk a legnagyobb márkákat is, így a Linde, a Toyota, a Hyster, a Caterpillar és a Nissan is képviselteti magát. A portálon nem csak magyarországi hirdetéseket látunk, hanem németországi, lengyelországi, hollandiai és Egyesült Államokbeli hirdetéseket is. Így szinte biztos, hogy minden vállalkozás meg fogja találni a számára ideális szállító és rakodó járművet, a lehető legkedvezőbb áron.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal