Hirdetések száma: 363

Használt állvány felszerelések

Az utóbbi időben fellendült az építőipari tevékenységek száma Magyarországon, ezért nem csoda, hogy egyre több használt építőipari gépet, felszerelést és eszközt vásárolnak a piacon egymástól a kivitelező cégek, többek között állvány felszereléseket is. Köztudott, hogy a kedvező gazdasági helyzet miatt nemrégiben felélénkült az ingatlan piac Magyarország egész területén. Ez persze egyrészről az ingatlanárak emelkedésével, másrészt pedig az építőipari szakemberek hiányával járt együtt. Azonban a számtalan új építésű ingatlan és a számos felújítás mind a befektetői, mind pedig a magán szektorban megfigyelhető. Ezt pedig az adókedvezményeknek, a szociális juttatásoknak és a rendkívül egyszerűen és gyorsan igényelhető kölcsönöknek és hiteleknek köszönhetjük. Még néhány évvel ezelőtt sokkal nehezebb volt saját lakáshoz jutni, ma már akár építtethetünk is egyet magunknak.

Az építőipar eszközei és felszerelései lassan hiánycikké vállnak

Nem csak az építőipari szakemberek és szakmunkásokból mutatkozik hiány, hanem az építőipari gépekből, felszerelésekből és az építőanyagokból is. Persze szó sincs még katasztrofális hiányról, csupán a szektor leterheltségéről. Az új gépek, felszerelések és eszközök azonban egyébként is igen költségesek és a piaci verseny miatt minden építőipari vállalat, kivitelező cég megpróbál úgy spórolni ahogy tud. Éppen ezért sokan vásárolnak másodkézből építőipari gépeket, alkatrészeket, tartozékokat és más eszközöket. Ezek beszerzése azonban időigényes folyamat volt, amit most a modern technológiát segítségül hívó és kiválóan alkalmazó mascus.hu portál old meg.

Akár használt állvány felszerelést is rendelhetünk az internetről!

A mascus.hu portálon szinte minden használt építőipari eszköz megtalálható, amire csak szükségünk lehet. Vannak itt kotrórakodók, homlokrakodók, bányászati gépek, daruk, emelők, állványok, dózerek, generátorok, aggregátorok, cölöpfúrók, aszfaltozók, tömítők és ezek tartozékai és alkatrészei is. Az olyan speciális kategóriák, mint a használt állvány felszerelések is több, mint 150 elemet tartalmaznak és megjelennek a legnagyobb márkák termékei is, így találunk Layher, Hünnebeck, Peri, ATS és Camac állvány felszerelést is. A különböző kiegészítők pedig többek közt Lengyelországból, Németországból, Hollandiából, Olaszországból és Spanyolországból származnak, de nem csak Európából, hanem Ázsiából is vásárolhatunk a portál segítségéve, csupán néhány kattintással. Így vállalkozásunk biztosan a lehető legjobb használt eszközökhöz, felszerelésekhez és gépekhez jut majd, a lehető legjobb áron.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal