Hirdetések száma: 35

Eladó használt CASE mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt CASE mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a CASE mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Case mini kotrógépek

A Case cég, mint a Case New Holland (CNH) leányvállalata piacvezető a mezőgazdasági és építőipari gépek gyártásában. Gyártósoruk termékei világszerte elterjedtek, ide tartoznak a rakodók, kotrórakodók, csuklós karú teherautók, kotrógépek, betonozó gépek, gumikerekes vagy lánctalpas buldózerek, aszfalt döngölőgépek, mini kotrógépek és villástargoncák minden tipusú felületre.

A Case mini kotrógépeket a CNH hatalma és erőforrásai tartják fenn, a globális kereskedelem és ipar lehetőségeit kihasználva. A Case mini kotrógépek tulajdonosai kiváló minőségű gépeket, illetve technikai támogatást kapnak, beleértve a garanciát is.

A legjobb Case mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

Ha a méret és az erő számít, a Case olyan modelleivel, mint a CX17B, CX27B, CX31B, CX36B vagy CX50B biztos lehet benne, hogy a választott mini kotrógép erős, termékeny és hatékony.

Keressen a Mascus-on, hogy megtalálja a megfelelő eladó Case mini kotrógépet bontás, építés vagy bármilyen más ipari feladat elvégzésére. Ezek a gépek teleszkopikus karral felszereltek, melyek segítségével fix pont körül vagy akadályok mentén is képesek ásni.

Ha kis helyen kell dolgoznia, ezek a mini kotrógépek ideálisak, hiszen úgy lettek kifejlesztve, hogy szűk helyen is képesek legyenek dolgozni. Kis helyen érintkeznek a talajjal és szinte egyáltalán nincs kilengésük. Ezek a gépek képesek 360 fokos fordulatot megtenni anélkül, hogy bármely oldaluk kiterjedne az általuk elfoglalt területen kívülre. Az olyan jellemzők, mint a folyadékok támogatott ellenőrzése vagy a kezelőpanel könnyebbé teszik a napi karbantartás folyamatát, ezáltal időt spórolhat meg és gyorsabban haladhat a munkával. Attól függően, hogy mit vár el a kotrógéptől, a CX B sorozat modellek széles választékát kínálja, különböző méretben, kabinnal és kiegészítőkkel.