Hirdetések száma: 72

Eladó használt New Holland mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt New Holland mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a New Holland mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

New Holland mini kotrógépek

A New Holland cég 1921 óta gyárt haszongépeket és felszereléseket. A gyártósor minden terméke már a kezdetek óta elismerésnek örvend, teljesítménye és technikai felszereltsége miatt. A New Holland mini kotrógépek tulajdonosai nyugodtak lehetnek, hiszen olyan rendszerrel van dolguk, amely megállás nélkül dolgozik, illetve a cégnek 75 millió dollár értékű biztosítása van az alkatrészek kézbesítésére és egyéb sürgős helyzetekre. Mivel a New Holland alkalmazottai tisztában vannak azzal, hogy egyes feladatokat szűk helyeken kell elvégezni, mini kotrógépeiket kilengés nélkül készítették el, ami által alkalmazkodóbbak, könnyebben kezelhetőek és olyan feladatokat is képesek elvégezni, amiket más gépek nem. Több lóerővel, nagyobb fordulatszámmal és két sebességgel rendelkeznek, emiatt olyan erősek és hatékonyak, hogy nagyobb építkezéseken is megállják helyüket.

A legjobb New Holland mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

Keresgéljen Ön is a Mascus honlapon, hogy megtalálhassa a megfelelő kotrógépet! Az olyan modellek, mint az E9SR, E18SR, E27B, E30B, E35B és az E50B kompakt gépek, melyek hosszú karral rendelkeznek, amivel könnyebben dolgozhatnak szűk helyeken, kerítéseken vagy falakon átnyúlva. Több feladatot is képesek elvégezni tolólapátjuk, hidraulikus fúrórendszerük és egyéb felszereléseik segítségével. Nem fog időt vesztegetni a New Holland mini kotrógépek karbantartásával, mert mindez nagyon egyszerű. Tolóajtajai gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak azokhoz a pontokhoz, ahol dolgoznia kell majd. Könnyen kezelhető operációs rendszerrel rendelkeznek, illetve kényelmes, jó kilátást és kezelhetőséget biztosítanak. A kotrógépek a legjobban állítható székekkel rendelkeznek, így a vezető magasságától függően a szék igény szerint állítható. Igényeitől függően számos, különböző típusú New Holland kotrógépet találhat a Mascus-on!