Hirdetések száma: 76

Mecalac kotrók

Böngéssze az összes használt Mecalac kotrók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kotrók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Mecalac kotrók -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Mecalac kotrók

Ha nehézgép vásárlásán gondolkodik, mindenképpen érdemes utánanéznie a Mecalac kotróknak, mivel nehézgépek számos modelljét kínálják, melyek minden igényt kielégítenek. A németországi és franciaországi gyártóüzemek célja hogy hatékonyságot biztosítsanak minden munkaterületre.

Eladó Mecalac kotró modellek

A 714MW modell akár 35km/h sebességgel is tud haladni, és hatékonyabban tud dolgozni egy sávos forgalmakban. Teljes emelőképessége 13,5 tonna. A 714MWRR jól teljesít vasúti pályákon, mivel akár feltölteni vagy ásni kell, ez a gép remek stabilitást biztosít, és megbirkózik akár 16 tonnával is. 119 lóerő az egyik legerősebb motort biztosítja.

A 712MC erős stabilitású kompakt gép. Nem számít, hogy az építkezés városban vagy azon kívül van, ez a gép tökéletes! Bár 5,5km/h sebességgel halad, a motor 102 lóerős és 11,2 tonnát tud kezelni. Ez a berendezés kiválóan dolgozik szűk terepeken is.

A 714MC modellt kinesztetikusan tervezték, képes dolgozni az egy sávú forgalmakban, miközben akár 13,5 tonnát kezel. Acél vagy gumi lánctalpakkal is kapható. Méretéhez képest rengeteg mindenre képes, így ez a gép igazán jó választás.

A Mecalac piacra dobott egy mini kotrót is. A 8MCR-nek nevezett gép ötvözi a korszerű technológiát a hasznossággal. Multifunkcionális: kotróként, rakodóként, szerszámtartóként és targoncaként is működik. A berendezés 10km/h sebességgel képes haladni, a koncentrált teljesítményen 81km/h-val működik. A megoldások végtelen számát tekintve ezzel a géppel nem járhat rosszul.

Amikor a tökéletes gépet keresi, a Mecalac kotrók a lista elején legyenek! Az 5 különböző nyelven letölthető képzési útmutatókkal (spanyol, olasz, francia, német és angol) a cég szem előtt tartja munkatársai igényeit, a gyártás minden szakaszában. Ezek a kotrók meg fognak feleni minden igényének!