RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Eladó Lannen kotrórakodók

Böngéssze az összes használt Lannen kotrórakodók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kotrórakodók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Szűrési szempont
  • Csak árral ellátott hirdetések
  • 24 óra
    3 nap
    7 nap
    14 nap
    30 nap
Építőipari gépek remove filterKotrórakodók remove filterlannen remove filter
Elnézést!

A megadott keresési feltételek alapján nem találtunk semmit, de segítünk:

E-mail értesítő

Adja meg az e-mail címét, és azonnal értesítjük, ha valaki eladásra kínál olyan eszközt, amit Ön keres.

Gépkereső Hirdetés feladása

Írja meg részletesen hogy mit keresne, és megkeressük azt a kereskedőt, aki segíthet.


Lannen homlokrakodók

1953-ban az első homlokrakodó megépítése Nagy Britanniában, Joseph Cyril Bamford a JC Bamford cég alapítója által, nagy jelentőségű esemény volt az építőipar területén. A markoló valamint a rakodó kezelésére kiépített forgatható székkel ellátott homlokrakodó egy olyan sokoldalú munkagép, amely különösen hasznos a városokban, mérnöki feladatok és kisebb építkezési projektek elvégzésére. A homlokrakodók gyártóinak egyike a Lännen Tractors.

A Lannen Tractors cég élen áll a homlokrakodók gyártásában. A közép Európai cég időtálló és kiváló teljesítőképességű gépeket gyárt. A Lannen számos homlokrakodó modellel büszkélkedhet. Néhány ezek közül:

Lannen 860 C, csuklós, súlya 11 500 kg, 4,4 L és 114 lóerős diesel motorral. Lannen 8700E, csuklós, súlya 11 400 kg, Euro 3 és 135 lóerős motorral.

Számos Lannen modell létezik a piacon. Az építkezéseken a Lannen homlokrakodók képesek különböző feladatokat ellátni, mint például árokásás, kotrás, tereprendezés, aszfalt burkolatok készítése vagy feltörése. Emellett használhatók könnyebb munkagépek szállítására is. Sok más feladatot ellát, ha a markolót fogóval, fúróval, törővel vagy csiszoló fejjel helyettesítjük. A 11 400 kg súlyával és 135 lóerős motorjával szinte minden feladatra alkalmas. 

Ezért, ha egy homlokrakodóra van szükséged, válaszd bizalommal a Lannen gépeit. Eladó Lannen homlokemelőket interneten is találsz.