Hirdetések száma: 310

Használt motorhomes and caravans

A szabadság érzése mindig felszabadító és ezt nem csak a motorosok tudják, hanem a lakóautók és a lakókocsik szerelmesei is. A mascus.hu portál pedig azoknak szeretne segíteni, akik meglévő járműveiket szeretnék értékesíteni vagy újat szeretnének vásárolni. A felület kiváló platform azoknak is, akik még csak most fontolgatják, hogy beszerzik első lakóautójukat vagy lakókocsijukat. A lakóautózás ugyanis nem csupán egy hobbi vagy hóbort, hanem egy életforma, amely a szabadságra és a függetlenségre épül. A különböző lakó járművekben pedig akár hosszú hónapokat is el lehet tölteni életvitelszerűen, miközben bejárjuk a világot. Ideális lehetőség azoknak akik szeretnék megtapasztalni a saját szervezésben megvalósított világ körüli utat vagy egy hosszabbra nyúlt nyaralás élményét.


Használt lakóautót és használt lakókocsit a világ minden tájáról


Sokan úgy gondolják, hogy a lakókocsi és a lakóautó az egy és ugyanaz és ezek a megnevezések csupán szinonimái egymásnak, ez nincsen így. A lakókocsi ugyanis általában kisebb méretű, vékonyabb falú, könnyebb szerkezetű, vontatható lakórész, amelyet utánfutóként szoktak személygépjárművek mögött húzni. A lakóautó viszont önálló vezetésre képes jármű, amelyben egy térben helyezkedik el a lakórész és a vezetői fülke is. Általában sokkal masszívabb, modernebb és költségesebb is mint a használt lakókocsik. A portálon azonban szűrhetünk az árra, a típusra és a gépjármű gyártási évére is. A használt járművek Németországból, Hollandiából, Spanyolországból, Finnországból és Lengyelországból is megtalálhatóak a rendszerben.


Itt vásárolhatunk a legkedvezőbb áron használt lakóautót és használt lakókocsit


A Mascus rendszerében gyorsan szűrhetünk a találati listában márkára, árra, gyártási évre, kontinensre, országra, állapotra és, hogy a hirdetés rendelkezik-e feltöltött fényképpel. A portálon megtalálhatóak a legnagyobb lakóautó és lakókocsi márkák, köztük a Mercedes-benz, a Fiat, a Citroën, a Fiat és az Alfa modelljei is. A legtöbb használt lakóautó és lakókocsi 100.000 megtett kilométerrel sem rendelkezik, így biztosan rendkívüli jó vételnek számítanak. A néhány éves gépjárművek műszaki állapota is rendkívüli és ennek ellenére, az árat is mi határozzuk meg. Ennél egyszerűbben és olcsóbban sehol nem vásárolhatunk használt lakókocsit és lakóautót!

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal