Hirdetések száma: 29

két-kerék hajtású traktorok

A mezőgazdasági szektorban a legnépszerűbb kommunális gépek a traktorok. Ezeknek azonban rengeteg típusuk létezik és a legtöbbjük beszerzése óriási anyagi tőkét igényel. Szerencsére ma már nem fontos, hogy teljesen újat vásároljunk, hiszen a használt mezőgazdasági gépek ára lényegesen kedvezőbb az újakénál. A használt gépek megtalálásában pedig jelentős szerepet kap a mascus.hu internetes nemzetközi portál, amely számos kategória használt járműveit, gépeit, eszközeit, felszereléseit és alkatrészeit gyűjti össze egy felületre.


Több, mint 15.000 használt traktor egy helyen


Amennyiben gazdaságunknak használt traktorra van szüksége, érdemes ellátogatni a mascus.hu portálra, ahol már, közel 16.000 használt traktor közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő típust. Ehhez mindössze a főoldalon lévő Használt eszközök menübe kell ellátogatni, ahol a Mezőgazdasági gépek almenüre kell kattintanunk. Ezalatt pedig már megtaláljuk a Traktorokat is. A világ minden tájáról sorakoznak fel a neves márkák piros, kék, zöld és sárga járművei sok 10 millió forintos áron is. Azonban azok számára, akik használt kétkerék meghajtású változatot keresnek jelentősebben kisebb összeget kell rászánniuk a vásárlásra. Ezen típusokat azonban a Kommunális gépek alatt találjuk meg a Két-kerék meghajtású traktorok alkategóriában.


Akár Thaiföldről is importálhatunk két-kerék meghajtású traktorokat


A portál innovatív szépsége abban rejlik, hogy a világ minden egyes helyszínét felkarolja, így nem csak magyarországi hirdetésekkel találkozhatunk a portálon. Mivel a portál, összesen 38 különböző nyelven elérhető, ezért a világ minden tájáról töltenek fel eladó mezőgazdasági gépeket az adatbázisba. Így Thaiföldről, Lettországból, Németországból, Hollandiából vagy akár Spanyolországból is válogathatunk a használt két-kerék meghajtású traktorok közül. A találati listában megjelennek a legnagyobb márkák típusai, így a Kubota, az Nibbi, a Egyebek, a BCS és a Yanmar termékei is.


Egyszerű kezelőfelület, könnyű használhatóság, pár kattintásos vásárlás


A portálon barátságos környezetben, átlátható kezelőfelületen vásárolhatunk eszközöket, rendkívül gyorsan. A kategóriákban különböző szűrők segítenek megtalálni az ideális munkagépet. Így szűrhetünk termékcsaládra, márkára, árra, gyártási évre, kontinensre, országra, állapotra és megtett kilométerekre is. Az informatív adatlapok és a feltöltött, minőségi képek pedig segítenek, hogy a legtökéletesebb használt két-kerék meghajtású traktort vásárolhassuk meg.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal