Hirdetések száma: 57

Eladó Pronar billenő Mezőgazdasági pótkocsik

Az 1988-ban megalapított, 100%-os lengyel tulajdonú Pronar vállalat már 30 éve szolgálja ki a gazdaságokat világszerte, különböző gépeivel, melyek közül talán a Pronar billenő mezőgazdasági pótkocsik a legnépszerűbbek. A vállalat sikerének titka a precizitás, a széles termékpaletta és a modern gyártói sorok üzemeltetése. Világszerte hét gyárban, több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztatnak, közel 80 futballpálya méretű területen. Óriási kapacitásuknak köszönhetően naponta 4000 egységet gyártanak le, amelyhez 600 tonna vasat használnak fel.

A Pronar markanév garancia a minőségre!

Mára a Pronar cég lett Lengyelország vezető mezőgazdasági, kommunális és közlekedési ágazatának gépgyártási vezetője, miközben a piac közel 50%-át birtokolja. Nem csak az országban, hanem világszinten is elismert a hidraulikus és pneumatikus rendszerek, az acél vázszerkezetek, a műanyag alkatrészek, pótkocsik és más egyéb mezőgazdasági gépek gyártásában. Ezeket a gépeket és alkatrészeket több mint 60 országba exportálják, köztük az Európai Uniós országokba, Afrikába, Amerikába, Új-zélandra és Ausztráliába is. A környezettel összhangban készült, magas minőségű termékeiért 180 magasan képzett mérnök és 70 gyártmány előkészítő munkatárs gondoskodik a modern kutatásé és fejlesztési központban. Ennek köszönhető, hogy a Pronar úttörőnek számít a gazdasági iparágban és jelentős technológiai újdonságokat alkalmaz minden általa gyártott gépében.

Vásároljunk használt Pronar billenő mezőgazdasági pótkocsit az interneten!

A Magyarországon is közkedvelt márka prémium minőségéhez magas árfekvés tartozik, így annak beszerzése egy kisebb mezőgazdaság számára jelentős befektetésnek minősül. Erre a problémára kínál megoldást többek között a mascus.hu internetes portál, ahol különböző iparágak nagy gépei között böngészhetünk és vásárolhatunk akár a világ másik feléből is. A traktorok, kombájnok és fűkaszák mellett mezőgazdasági pótkocsik között is válogathatunk, amelyek között közel 100 darab Pronar típussal is találkozunk. A portálon megtalálhatóak olyan népszerű Pronar billenő mezőgazdasági pótkocsi modellek is mint a T680, a PT, a T672, a T653 és a T663.

Vásárolhatunk Pronar pótkocsit Lengyelországból, Dániából, Németországból, Hollandiából és természetesen Magyarországról is. A portál előnye, hogy ha nem találnánk meg az óriási kínálat ellenére sem a keresett gépet, mi magunk is adhatunk fel gépkereső hirdetést, megversenyeztetve ezzel az eladókat és kereskedőket.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal