Hirdetések száma: 14

Használt YTO kombájnok

Böngéssze az összes használt YTO traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a YTO traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

YTO traktorok

Az YTO traktorok nagyon változatosan alkalmazhatók, alkalmasak fűnyírásra hatalmas területeken, vagy akár építkezéseken is. A nagy földterületekkel rendelkezők biztosan vásárolnak saját traktorokat. Ilyenkor jól nézzenek szét, mert a piacon számos márka kaphatók.

Eladásra kínált YTO traktorok piacvezető modellei

Honlapunkon számos YTO traktor modell megtalálható. Az egyik keresett modell az öszkerékmeghajtású YTO LF 80-90. A 2008-as kiadású modell egy 99 lóerős, 6 szelepes motorral van felszerelve és 12 sebességi fokozattal előre, valamint 4 fokozattal hátramenethez. Színe piros és nehéz feladatok elvégzésére tervezték. Egy másik közkedvelt 2008-as modell az YTO X804 amely, egy 90 lóerős, 6 hengeres motort rejt. Öszkerékmeghajtású, vezetőfülkéje légkondicionált és rendelkezik 12 sebességi fokozattal előre, valamint 4 fokozattal a hátramenethez. Ennek a traktornak is piros a színe.

Ha hagyományos traktort keres, válasszon a sárga színűek közül. Az egyik modell az YTO LUNDBERG 342. Ez egy régebbi, 1985-ös modell. Öszkerékmeghajtású, elől rakodós, 4 hengeres motorral van ellátva és hóekével is fel van szerelve.

Akár az építőiparban, akár a mezőgazdaság terén szeretné használni az YTO traktorok minden területen kiválóan helytállnak. A Mascuson talál még használt és új építőipari gépeket és tartozékokat is.