Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 829

  Használt egyéb talajművelő gépek és tartozékok.

  A mezőgazdasági munkálatok során, minden földművelésnél az a cél, hogy bőséges és jó minőségű termést érhessünk el, minél kisebb befektetéssel és munkával. A föld megműveléséhez ezért elengedhetetlen a jó minőségű talajművelő gép és ezek tartozékai. A talaj művelése ugyanis egy olyan beavatkozás a földrétegbe, amellyel nem csak fizikai behatást érünk el, de célunk, hogy annak biológiai és kémiai szerkezetét is pozitív irányban változtassuk meg. Ezt az optimalizált állapotot pedig a magunk javára tudjuk majd fordítani úgy, hogy azt a termesztendő növény majd minőségi terménnyel fogja meghálálni számunkra.


  A talajművelő gépek széles skáláját ismerjük és használjuk. Ezek közül talán a traktorok a legnépszerűbbek, amelyek más munkagépek mellett szoros kapcsolatban állnak olyan talajművelő eszközökkel mint az ekék, a lazítószerszámok, az ásógépek, a rögrendezők, a boronálók, a szántáselmunkálók, a magágykészítők vagy éppen a mélytömörítő eszközök. A cél minden esetben az, hogy a talajt olyan állapotúvá alakítsuk, hogy abban a növények a legjobban legyenek képesek fejlődni.


  Milyen egyéb talajművelő gépek és eszközök léteznek?


  A mezőgazdasági gépek közül a talajművelő gépek igen széles skáláját ismerjük. Így a traktorokon kívül találkozhatunk szálastakarmánygépekkel, szecskázókkal, kombájnokkal, különféle motoros szánnal, burgonyagépekkel, gyümölcsre specializálódott gépekkel, különböző pótkocsikkal, permetezőgépekkel, termény feldolgozó gépekkel, tároló gépekkel, vető és ültető gépekkel egyaránt.


  Amennyiben nem konkrét kategóriába sorolt mezőgazdasági gépet keresünk, érdemes megnézni egyéb talajművelő gépeket és eszközöket is. Ezek között ugyanis rengeteg alkatrész, felszerelés és gép is található olyan neves márkanevekkel mint a Dal-b, a John Deere, a He-va, a Kuhn vagy a Lemken. A termékeket pedig Magyarországon kívül akár Dániából, Németországból, Hollandiából vagy akár az Egyesült Államokból is beszerezhetjük. A ketegóriában találhatunk különböző tárcsákat, kapákat, lazítókat, múlcsozókat, rögtörőket, talajmarókat és hozzájuk tartozó alkatrészeket is. A széles kínálatban a pár 100 forintos alkatrésztől a több 10 millió forintos talajművelő gépekig minden fontos használt eszközt és felszerelést megtalálhatunk.

  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal