Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 2 175

  Használt útkarbantartás és hókotró gépek

  Nem csak télen, de tavasszal, nyáron és ősszel is fontos a közutak, autópályák és a kisebb mellékutak karbantartása. A téli időszakokban általában nagy jelentősége van még a hókotrásnak is, hiszen a mostani európai időjárási viszontagságokkal egyetlen téligumi sem tudja felvenni a versenyt. Az óriási hóréteget, a latyakos, saras és jeges utat sószóró és hókotró nagygépek tisztítják meg az utakról, a hibákat pedig más útkarbantartó berendezésekkel tudunk időtállóvá varázsolni. Ezeket a műveleteket pedig nem spórolhatjuk meg, hiszen már betartott sebességkorlát mellett is balesetveszélyessé válhat az ilyen útszakaszon való közlekedés.


  Az útkarbantartó gépek teszik biztonságossá a közlekedést


  A legfrissebb statisztikai adatok szerint, ma Magyarország utain, több mint 3,5 millió regisztrált autó közlekedik nap mint nap. Ezt a tetemes mennyiségű négykerekű járművet pedig csak is minőségi, tiszta utakon lehet biztonságban tudni. Nem beszélve a rengeteg külföldi turistáról, a szállítmányozó kamionokról, a tömegközlekedési járművekről és a különböző nagygépekről, amelyek szintén ezeket az utakat használják. A karbantartáshoz különböző eszközöket, felszereléseket és gépeket használnak, amelyek a repedezett, kátyús vagy hibás úttestet tudják gyorsan, hosszú távúan javítani.


  Nagy segítség a hókotró gép a magyar utakon


  A téli időszak kiemelten problémás a közlekedésben. Nem csak az autós forgalomnak, de a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak is. Ahhoz, hogy gondtalanul közlekedhessünk több nagygép üzemeltetésére és hasznos munkájára is szükség van. Szerencsére a fővároson túl egyre több nagyvárosban és kisebb településen is találkozhatunk hóeltakarítókkal, homok és sószórókkal, hómarókkal, hóekékkel és egyéb útkarbantartó és hókotró gépekkel is. A nagyobb autópályákon és főbb útvonalakon szintén nekik köszönhetjük, hogy balesetmentesen, biztonságosan közlekedhetünk ítélet idő esetén is.


  Már online is vásárolhatunk használt útkarbantartó és hókotró gépeket


  A használt útkarbantartó és hókotró gépek megvásárlása sosem volt még ennél egyszerűbb. A mascus.hu portálon ugyanis bárki néhány kattintással hozzájuthat, akár a világ másik felén lévő nagygéphez is. A több, mint 2000 darab járművet felsorakoztató adatbázisban minden vállalkozás meg fogja találni a számára ideális munkagépet. Az oldalon képviseltetik gépeikkel magukat olyan nagy márkanevek is, mint a Schmidt, a Pronar, a Holms, a Sami és a Hydromann.

  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal