Használt eszközök keresése

Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Hirdetések száma: 95

  Használt CLAAS kombájnok

  Böngéssze az összes használt Krone pótkocsik Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a pótkocsik linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Krone pótkocsik -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  KRONE pótkocsik

  Ahhoz, hogy egy cég versenyképes legyen, minőségi árut kell kínálnia.

  A Krone pótkocsik hosszú éveken keresztül vezető helyen álltak az iparágon belül, eladásaik 15%-kal nőttek, szédítő magasságokba emelve és Európa második legnagyobb pótkocsi gyártójává téve ezzel a céget.

  Ha pótkocsit használ nehéz termékek mozgatására, vagy akár háztartási cikkek szállítására vagy biztonságos mozgatására egyik helyről a másikra, a tökéletes választás a Krone pótkocsi.

  Erős és merev felépítésével egy Krone pótkocsi majdhogynem elengedhetetlen eszköze bármilyen áru szállításának.

  A Krone félpótkocsijai régóta úgy ismertek, mint kemény, kopásálló és számos nehéz feladat ellátására alkalmas haszonjárművek. A hűtős szigetelt pótkocsik, melyek alkalmasak hűtést igénylő áruk szállítására (például romlandó élelmiszerek), elengedhetetlenek azoknak a cégeknek, melyek olyan helyekre szállítanak, mint egy szupermarket.

  Majdnem lehetetlen kiválasztani a Krone vontatók közül egyet, mint legjobbat; a Krone pótkocsijai egyediek és sokoldalúak, és minden esetben az elvégzendő munkától, a megterhelés mértékétől függ, hogy a széles kínálatból melyik az éppen megfelelő.

  A Krone gyárt oldalponyvás pótkocsikat is, mint a Profi Liner, Coil Liner, Mega Liner, Paper Liner, Light Liner és City Liner.

  A kínálatban megtalálhatók : szigetelt és dobozos pótkocsik, félpótkocsik,merev- és billenőplatós pótkocsik.

  A Krone pótkocsik minősége remek: azzal a céllal gyártották őket, hogy tartósak legyenek, ami azt jelenti, hogy akár új, akár használt Krone pótkocsit vásárol, csúcsminőségű járművel egészíti ki flottáját!