Hirdetések száma: 84

Eladó használt Humbaur pótkocsik

Böngéssze az összes használt Humbaur pótkocsik Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a pótkocsik linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

A Humbaur pótkocsik

A Mascus Humbaur pótkocsikat is árul. Németországban gyártják őket, minőségi alapanyagokból, különleges figyelmet szentelve a biztonságra, a járművekkel való összeférésre és a rozsda elleni védelemre. Sok megépített modell hosszanti alvázzal rendelkezik, a nagyobb tartósság és biztonság érdekében.

Eladó Humbaur pótkocsik

A többi eladó Humbaur pótkocsi között a Mascus honlapon, találhatók egy tengelyesek is, személyes használatra, melyek 600-tól 1000 kg súlyig bírnak szállítani. Általában kisautókhoz kötik, könnyebb teherrel megpakolva. Vannak viszont ealdó profi pótkocsik is. Ezek különbözőképpen vannak felépítve, beleértve a 3 irányba dönthető és a felborítható pótkocsikat is. Ezek 1600 és 2400 kg közötti súlyokat vihetnek, ezért megfelelnek a legtöbb építőtelepi munkára.

A Humbaur termékek közt vannak járműszállító pótkocsik is, melyek képesek szállítani 2 motorbiciklitől egészen 1 nagy járműig, 1600 és 2600 kg között. Vannak eladó zárt pótkocsik is, a standard modelltől a hűtő modellig (mely 18 fokig képes tartani a hőmérsékletet), és személyes szállításra alkalmas pótkocsik is. A Humbaur lovak szállítására alkalmas pótkocsikat is gyárt (3 nagyobb vagy 5 kisebb ló), illetve szárnyasok szállítására alkalmasakat is, melyek teherbírása 1000 és 1600 kg között van.

Nagy teherbírású pótkocsik is vannak a kínálatukban, kereskedelmi vagy nyerges pótkocsik, de ezeket inkább rendelésre gyártják. Ezek a nagy teherbírású pótkocsik különböző típusuak: 3 irányú billenés, építési platform és buktató platform. A kereskedelmi vagy nyerges pótkocsik elérik a 40 tonna súlyt.

Az új alkatrészek és kiegészítők a Humbaur pótkocsikhoz csak az engedélyezett kereskedőknél kaphatók.