Hirdetések száma: 43

Eladó használt Fruehauf pótkocsik

Böngéssze az összes használt Fruehauf pótkocsik Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a pótkocsik linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Fruehauf pótkocsik

A Fruehauf NZ cég több, mint 50 éves, és a székhelye Új-Zélandon van. A legjobb segédberendezéseket és nehézgépeket gyártó cég Új-Zélandon. A küllemének és minőségének köszönhetően az egyik legjobb a volágon. A Fruehauf pótkocsi célja a súlycsökkentés és a teherbírás növelése.

Az eladó Fruehauf pótkocsik legjobb modelljei

Sok pótkocsi modellt gyárt a Fruehauf, többek között: az állatok számára, oldalsó ponyvával, konténerrel, billenősek, hatalmas teher szállítására alkalmasak, adott kategóriában specializálódottak és testreszabottak. A vállalat emellett teherautókat is gyárt. Összesen több mint 35 teherautó és pótkocsi modellt gyárt a cég.

Az állatok számára szánt pótkocsik számos funkcióval vannak ellátva: pneumatikus felfüggesztés, dupla csapágyak, LED hátsó lámpák, 4 oldalsó lámpa, rükverc lámpa és tárhely két tartalék abroncs számára. Különböző lehetőségekkel rendelkezel a következőkből: tengelyek száma, a védő rúd hossza és magassága és a karosszéria színe.

Az oldalponyvás pótkocsik esetében rengeteg lehetőség közül választhatsz, többek között: acél padló, különféle helymeghatározású köztes padlók, szerszámos láda rozsdamentes acélból, rugalmas szerkezetű ponyva, moduláris légrugó, alumínium kerekek, LED fényszórók és hátsó lámpák, 5 oldalsó fény és világítás a hátsó ponyva tetején. Különböző lehetőségek vannak a következőkből: tengelyek száma, a védő rúd hossza és magassága és a karosszéria színe.

A platósok általános használatra és az állatok számára, rendelkezésre állnak a különböző félpótkocsikban, dupla utánfutókban, teljes pótkocsik és teherautóknak szánt pótkocsikban. Ezek helyt állnak a nehéz állatok szállításában. Nagyon erős alvázzal rendelkeznek.

Az oldalponyvás, tartályos, billenős és nehéz szállításra alkalmas pótkocsik számos lehetőséget nyújtanak: plató rendkívül megbízható konténernek, erős konténer szerkezet félpótkocsihoz.

Számos remek pótkocsi található a Mascus weboldalán. Mindent megtalálsz, amit keresel. Akár egy testreszabott pótkocsit, akár egy bizonyos modellt keresel, a Fruehauf pótkocsik teljesítik minden kívánságodat.