Hirdetések száma: 24

Eladó használt Farmtrac traktorok

Böngéssze az összes használt Farmtrac traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Farmtrac traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Farmtrac traktorok

A Farmtrac Tractors Europe vállalat 2000-ben kezdte aktivitását, fő célja az volt, hogy belépjen a lengyel piacra, és bemutatta az eladó Farmtrac traktorokat a nyílt piacon.

Hogy megfeleljünk az átlagos mezőgazdasági farmok igényeinek, a közelmúltban nálunk is megjelentek az eladó 60 és 72 lóerős Farmtrac traktorok. A bevezetés kezdeti szakaszában, modellenként csak egy példányt adtunk el.

Azáltal népszerűsítettük az eladó mezőgazdasági traktorokat, hogy új modelleket iktattunk be, mint az Euro II Farmtrac 665, Farmtrac 675 és Farmtrac 685, valamint az Euro III Farmtrac 545 és 555 modellek. Mára, egyre több eladó használt traktor van az európai piacon, a Mascus pedig az egyik vezető használt gépkereskedő.

Az elkötelezettségünk a minőség felé, a beállítási eljárások és a technikai folyamatok állandó fejlesztése bizonyítja. Megtalálhatod nálunk az összes használt Farmtrac traktort, az új 27 lóerős, négykerék-meghajtású kompakttól, a 72 lóerős két- vagy négykerék-meghajtású Farmtrac traktorig.