Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 9

Eladó Mitsubishi traktorok

Böngéssze az összes használt Mitsubishi traktorok Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Használt Mitsubishi traktorok

A Mascus a főkereskedő Európában, a használt Mitsubishi traktorok területén. Rendelkezésedre bocsátjuk a legjobb modelleket, a legjobb árakon. Az ismert modellek, mint az MT 25-DT, GF 170, MTE 2000-D, és még mások is, elérhetőek a honlapon, különböző kellékekkel együtt. A honlapnak egyszerű menürendszere van, melynek segítségével könnyen szűrheted a nagy választékot, hogy megtaláld a számodra legjobban megfelelő Mitsubishi traktor.

A Mitsubisihi traktorok elismertek világszerte, mivel megbízhatók és könnyen használhatók. A dízelmotor kevés karbantartást igényel, és a hidraulikus rendszerük a legjobbak közé tartozik. Bár az összes Mitsubisihi traktor standard váltóval van felszerelve, ezek használatához nincs szükség kiképzésre. Aki tud autót vezetni, pár perc alatt megtanul Mitsubishi traktort is vezetni. Ha eddig még nem használtál Mitsubishi traktort, meglepetés fog érni.

A legjobb eladó Mitsubishi traktorok

Az MT 20, egy ismert modell, 23.5 lóerős motorral, standard, 3 sebességes váltóval és 4 ágú homlokrakodóval rendelkezik. Ez a kicsi, de erős traktor remek a kisebb építményekhez, a farmon történő munkához vagy a táj gyönyörködéséhez.

Az MT 25-DT, egy hasonló modell, csak nagyobb. Kicsit erősebb motorral és 4 sebességes váltóval van felszerelve. Ez a gép képes majdnem minden mezőgazdasági munka elvégzésére, ásásokra, és nagy építkezéseknél is hasznosnak bizonyulhat.

A Mitsubishi széles skálán árul traktorokat, hogy eleget tegyen szükségleteidnek. Kezdve az MT1401 kicsi modeltől, egészen a nagy MB 3850 modellig, megtalálhatod a neked megfelelő traktort. Az eladók a Mascus honlapról, általában különböző első és hátsó kiegészítőket is árulnak, mint a rakodógépek vagy fűnyírók.