Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 5

  Használt Fordson kombájnok

  Böngéssze az összes használt Fordson traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Fordson traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  A Fordson traktorok

  A Fordson United Kingdom cég 1952-ben alakult, az amerikai és brit társaság szétválását követően. A Fordson cég leginkább mezőgazdasági kellékeiről, azon belül is főleg a különböző típusú traktorokról ismert. A Fordson EZTN modellt Dangenham városában gyártják. Az Egyesült Államokban gyártott Fordson traktorok igen sok lóerővel rendelkeznek és nagyon keresettek.

  Eladó Fordson traktorok

  Az EZTN újabb, modernebb modell a standard Fordson traktorokhoz képest, kellemes kék színű festésével remekül néz ki. Henry Ford annak idején azért alapította a céget, hogy olcsó traktorokat gyártson, melyek segíthetik a fiatal gazdákat, akik még pályájuk elején állnak. Az első években a Fordson traktorok voltak a legvásároltabb traktorok. A traktorok javultak abban a pillanatban, hogy a britek nagyobb részt vállaltak a gyártásban.

  Elég sok cserealkatrészt vehetsz még ma is az Egyesült Államokban a Fordson traktorokhoz. Ez érdekes, mert nagyon sok cserealkatrészt nem exportáltak oda 1952 után. Henry Ford nem nagyon szerette az ottani biztonsági előírásokat, úgyhogy, lehet jól is járt ezzel a szétválással. Sok modellt visszavontak, ilyen a Fordson F 18, de ezeket hozzáértő szakemberek helyreállíthatják.

  Henry Ford olyan sikernek örülhetett, hogy a Fordson traktor bejutott a Szovjetunióba is. Ez egy nagyon fontos dolog volt, a szovjetek kommunista politikája miatt. Ezzel is bizonyítható a Fordson traktorok minősége, melynek az ötéves terv szervezői sem tudtak ellenállni.