Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 9

  Használt Mahindra kombájnok

  Böngéssze az összes használt Mahindra traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Mahindra traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  Eladó használt Mahindra traktorok

  A traktor egy olyan gép, melynek célja, hogy magas szolgáltatás nyújtson kis sebességgel, a mezőgazdaságban használt betakarítás és gépek céljából. A Mahindra cég a közelmúltban a világ legnagyobb traktorokat eladó cége volt a számok szerint. Több mint három évtizeden keresztül, a cég elsőszámú volt a világpiacon. A céget ma jobban érdekli, mint valaha, hogy még több víziót adjon a világnak. A Mahindra traktorai a legerősebbek és legjobb minőségűek közé tartozó kompakt modellek. 1963 után nagy mezőgazdasági munkák elvégzésére gyártottak traktorokat, melyek kiemelkednek a versenyben, kombinálva a minőségi felépítésű használt traktorokat a legnagyobb durranással.

  A cél, hogy minőségi szolgáltatásokat kapj. Találhatsz nálunk eladó Mahindra, Kubota, Ford traktorokat is. Az eladó Mahindra traktoraink 85-17 lóerő közt változnak. A traktorok alapfelszereléseihez tartoznak a 3-fokozatú TLT, I kategóriájú 2 pontos vonófej, szervokormány, lombkorona és borulásvédelmi rendszer. A gazdálkodók mindig szívesen használják az amerikai, angol, indiai vagy japán márkákat. A cég első számú részese volt a traktor gépipar vad modern növekedésének. 1993-4 körül, a társaság belépett a kelet-ázsiai piacra Mahindra India néven, és az azóta eltelt pár évben, a megbízható traktorokat több száz vezető gépkereskedő értékesíti és karbantartja országszerte.

  Látogasd naponta a Mascus-t, mivel naponta jelennek meg új hirdetések használt Mahindra traktorokról és más használt mezőgazdasági gépekről. Most is megtalálhatsz néhány rendelkezésre álló Mahindra traktort a Mascus-on.