Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 4

Eladó használt Shibaura traktorok

Böngéssze az összes használt Shibaura traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Shibaura traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Shibaura Traktorok

A traktorpiacon böngészve számos márkanév eszünkbe juthat, de Japánon kívül a Shibaura márka nem igazán ismert. Ezek a kisebb motorokra szakosodott traktorok gyakran elérhetők használtan nagyon alacsony áron Japánban, az Egyesült Királyságban és napjainkra az egész világon. Akik kisebb teljesítményű, olcsó használt traktort keresnek, azoknak érdemes figyelembe venniük a Shibaura traktorokat.

Ezen traktorok legfőbb vonzereje, hogy jelentősen olcsóbbak, mint a szinte azonos modellek szerte a világon. Olyan okok miatt mint a valuta árfolyamok ingadozása, a tengerentúli használt mezőgazdasági gépek közötti különbségek, és az alacsony behozatali tarifák, a használt felszerelésekkel foglalkozó kereskedők könnyen és gazdaságosan tudják újra eladni ezeket a traktorokat, jóval olcsóbban, mint a gazdaságokban és háztartásokban használt társaikat. Mindez nagyon előnyös a vevő számára, hiszen a behozott használt Shibaura traktorok sokkal kisebb újraértékesítési áron vásárolhatók meg egy helyi kereskedőnél. Akik személyes használatra keresnek traktort és hosszú ideig, teljes kihasználtsággal akarják azt használni, sokat profitálhatnak egy ilyen típusú tranzakcióból.

Legjobb Jinma Traktor modellek

Mindent összevetve, számos Shibaura traktormodellt lehet igazán olcsón megvásárolni. Olyan régi modellek, mint az 1980-as 1500-as már az eredeti ár 20%-ért kapható. A 6 évnél fiatalabb modellek 30-50%-kal olcsóbban is megszerezhetők. A modelltől függetlenül, egy importált használt traktor gyakran a legjobb választás azok számára, akik személyes használatra szeretnének olcsó traktort.

Veber Ana-Maria