Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 4

Használt Unimog kombájnok

Böngéssze az összes használt Unimog traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Unimog traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Az Unimog traktorok

Bármilyen munkát is kell elvégeznünk, azt szeretnénk, hogy gyorsan és hatékonyan történjen. A terep nehézségeket okozhat, sőt, meg is állíthat a munka elvégzésében. Számos cég választja az Unimog traktort. Több évtizedes történelemmel rendelkezik, eleinte mezőgazdasági célokra gyártották Németországban, ám a mai Unimog traktorok minden célnak megfelelnek. Ha használt Unimog traktort szeretne, a Mascus oldalán keressen! Meg fogja találni amit keres, méghozzá nagyon jó áron!

Az eladó Unimog traktorok legjobb modelljei

Az Unimog viszonylag kevés típust gyárt. Közös tulajdonságuk, hogy az Unimog traktorok négykerék meghajtásúak. A nagy kerekeknek köszönhetően nehézkes terepen is könnyen közlekednek. Tulajdonképpen könnyebben mozognak rajta, mint egy Humvee. A fülkéből nagyon jó a kilátás, és az új modellekben a vezető már eldöntheti, hogy melyik oldalra akarja tenni a kormányt. Maguk a traktorok is nagyon rugalmasak, ezért jól szerepelnek a terepen.

Az Unimog 1940-ben kezdte a traktorok gyártását, a 70200 szériával. Az 1970-es években a cég bevezette az U120 nehéz és az U1000, U1500 közepes szériákat. A méretek különböző osztályzása a kerekek méretétől és a teherbírástól függ.

Manapság az Unimog traktorok mindhárom osztályban elérhetők. A kicsi verziót U20 név alatt gyártják. A közepes osztályba tartozik a 405-ös széria és az U300-U500 modellek. A nehéz osztályba tartozik a 437-es széria, az U3000-U5000 modelljeivel. Természetesen mindegyik modell felszerelhető extra kiegészítőkkel. A régebbi modellek használtan is megvásárolhatók, remek árban, ha egy olyan helyen keresi, mint a Mascus.