Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 382

  New Holland kombájnok

  A New Holland márkanév egy globális mezőgazdasági gépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó csoportot ölel magában. A több mint 120 éves múltra visszatekintő vállalat kiemelkedően széles termékskálát tudhat a magáénak. Termékpalettáján megtalálhatóak a traktorok, a kombájnok, a bálázók, a szecskázók, az önjáró permetezők, a vetőgépek, a betakarító gépek és más mezőgazdasági gépek, berendezések és szerszámok is. Az eredeti New Holland Machine Company még az 1800-as évek legvégén, 1895-ben alakult Pennsylvaniaban. A márkanév négy olyan mezőgazdasági márka integrációja, amelyek a New Holland zászlaja alatt egyesülnek: a Ford, a Fiat Trattori, a Claeys és a New Holland.


  A New Holland eszközeit, berendezéseit, gépeit, alkatrészeit és szerszámait az egész világon gyártják már, de a vállalat központja Olaszországban, Torinóban található. A New Holland márka az elmúlt évek során több nívós díjat is kapott termékei miatt. A zsűri elsősorban a márka gépeinek formatervezését és innovatív megoldásait díjazta. A gyár jegyez ugyanis olyan futurisztikus megoldásokat is mint a hidrogén meghajtású mezőgazdasági traktor, amely a megújuló energiaforrást csempészte be a mezőgazdasági iparba. Jelenleg a cég 170 országban van jelen és 22 országban vannak üzemei, így megtalálható Európán belül is: Törökországban, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Írországban is.


  Használt New Holland kombájnok a Mascus.hu portálon


  Használt New Holland kombájnokat már az internetről is be lehet szerezni, köszönhetően a mascus.hu internetes portálnak, ahol a világ minden tájáról érkeznek hirdetések, hogy a használt eszközök új gazdát találhassanak. A részletes adatlapokon minden információ megtalálható a gépekről, eszközökről és alkatrészekről, amelyekhez jó minőségű képek is tartoznak, hogy megkönnyíthessék az érdeklődők döntését.

  A használt mezőgazdasági gépek így határok nélkül árusíthatóak ennek az internetes weboldalnak a segítségével. A feladott hirdetések között pedig megjelennek olyan népszerű New Holland modellek is mint a CX8080, a CR9080, a TX68, a CR9090 vagy a CR9070. A különböző típusú kombájnok nem csak Európából hanem Amerikából és Ázsiából is megvásárolhatóak, így Magyarországról, Németországból, Dániából, Kanadából és Franciaországból is. A legkedvezőbb áron, már néhány százezer forintért vásárolhatunk alkatrészeket és régebbi kombájnokat, de a legújabb modelleket is beszerezhetjük a portálon keresztül, több mint 150 millió forintos összegért is. Így nem csoda, ha nem csak a kis vállalkozások, hanem a nagy gazdaságok is előszeretettel használják ezt a portált.

  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal