Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 484

  John Deere kombájnok

  Az első arató-cséplő gépek, vagyis a kombájnok már több, mint 80 éves múltra tekintenek vissza. Már a megjelenésükkor arról beszéltek a gazdaságok, hogy forradalmasítani fogja a mezőgazdaságot és a földművelést. Nem is tévedtek sokat, hiszen a kezdetben még állati erővel, majd gőzképpel húzott szerkezetek mára már komoly, összetett, motoros meghajtású nagy gépekké nőtték ki magukat, amely nélkül a termény betakarítás már szinte elképzelhetetlen lenne. A maximális motorteljesítményük az utóbbi évek során a tízszeresére nőtt, még a munkaszélességük is megnégyszereződött. A magtartályuk is a kezdetekhez képest tízszeresére duzzadt és az áteresztőképességük hússzor akkora, mint annak idején. A fejlődésük azóta is megállíthatatlan és népszerűségük is töretlen. Erről tanúskodik, hogy a világon már 15 ismert, nagy kombájngyártó is ontja magából a különböző modelleket.


  Használt kombájnok az interneten


  A hazai mezőgazdasági szektor is előszeretettel használja az arató-cséplő gépeket gazdaságában, így nem csoda, hogy a traktorok mellett a kombájnok a legnépszerűbb gépek, amikkel a földeken találkozhatunk. Magyarországon számtalan nagy márka képviselteti magát, így a John Deere, a CLAAS, a New Holland, a Case IH és a Massey Ferguson is. A hazai mezőgazdaság évente 300 darab új géppel bővül és már több, mint 10.000 szerkezet könnyíti meg a betakarítást. A mascus.hu portál pont ezeknek a gazdaságoknak kíván segítséget nyújtani, hiszen megannyi speciális kategória mellett, a mezőgazdasági kombájnok is szép számmal képviseltetik magukat az oldalon található, használt gépek kínálatában. A nemzetközi portált már több mint 3 millióan látogatják havonta és több, mint 85.000 használt traktor, kombájn, fűkasza és más mezőgazdasági gép található az adatbázisában a világ minden tájáról.  gy vásárolhatunk kedvező áron, használt John Deere kombájnt


  A mascus.hu főoldalán egyszerűen válasszuk a főmenüben a Használt eszközöket, majd azon belül a Mezőgazdasági gépeket. A listában többek között megtaláljuk a Traktorok, a Rakodók, a Trágyázók, a Vető és ültető gépek, a Permetezőgépek és a Szecskázók mellett a Kombájnokat is. Ezután a listát tovább szűkíthetjük márkanévre is. Itt válasszuk a John Deere márkát és már is böngészhetünk olyan népszerű modellek között, mint az S670, az S690, az S680, a T660 vagy az S660. A különböző használt John Deere kombájnok pár kattintással megvásárolhatóak Magyarországról, Egyesült Államokból, Németországból, Ukrajnából és Dániából is. A találati listát pedig ár, gyártási év, állapot és üzemóra szerint is szűkíthetjük, így biztosan megtaláljuk a gazdaságunk számára tökéletes arató-cséplő gépet a rendszerben.

  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal