Hirdetések száma: 5

Eladó használt Agados pótkocsik

Böngéssze az összes használt Agados pótkocsik Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a pótkocsik linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Agados pótkocsik

Az ismert Agados cég székhelye a Cseh Köztársaságban van, Velke Meziriciben. 1992-ben alapították, a közelmúltban terjeszkedett Németországban, megalapítva az Agados Deutschland GmbH céget. Kezdetben a mezőgazdasági gépek gyártása állt a társaság középpontjában. Később egy belga cég kérésére kezdtek el pótkocsikat gyártani. Ezt követően a vállalat bebizonyította, hogy képes versenyezni más cégekkel, így ma már majdnem kizárólag pótkocsikat gyártanak.

Az eladó Agados pótkocsik legjobb modelljei

Számos eladó Agados pótkocsi modell létezik, ilyen az Universal Trailer, amelyik 4 változatban található meg: 750kg, 1.500kg, 2.500kg és 3.500kg. A Speed Trailer modell 100 km/h sebességgel is képes haladni. A Transporters modellek autók szállításától egészen állatok szállításáig mindenre alkalmasak. Léteznek kimondottan állatok szállítására tervezett pótkocsik is, a fent említett 4 változatban, melyeknek félig nyitott oldalponyvájuk van és billenthetők. Minden szükségletre létezik egy megfelelő Agados pótkocsi modell, melyeket különböző opciókkal testreszabtak. Akár testreszabott kerekekre, akár különböző generátorra van szüksége, az Agados gyártja a megfelelő pótkocsit!

Ha használt pótkocsit keres, nézzen szét a Mascus weboldalán! A Mascus megkönnyíti az Agados pótkocsik vásárlását azzal, hogy teljes leírást ad a vásárlónak az elérhető pótkocsikról. Ne gondolkodjon tovább, vásároljon Agados pótkocsit a Mascus segítségével!