Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 3

  Használt Foton kombájnok

  Böngéssze az összes használt Foton traktorok Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a traktorok linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Foton traktorok -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  A Foton egy teherautókat, gépkocsikat és traktorokat gyártó kínai cég. A 2000-ben létrehozott traktorrészleg azóta uralja a nemzetközi traktorpiac jelentős részét, leginkább árának köszönhetően. Az Egyesült Államokban például fele annyiba kerül egy Foton traktor, mint egy hasonló méretű John Deere.

  Eladó Foton traktor modellek

  A Foton traktorjai több méretben is rendelkezésre állnak; modelltől függően 20-tól 80 lóerőig. Minden alapfelszereltségű modellbe választható 4WD, 3-point hitch, ami lehetővé teszi különböző munkaeszközök csatolását, Twin speed PTO, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy váltogassa a magas és alacsony RPM-eket attól függően, hogy milyen munkaeszközt csatoltak a vonófejhez, valamint zárható szerszámos láda és Perkins dízelmotor.

  A 2500-as széria gépei 28 LE-vel a legkisebb modellek. Könnyű és mozgékony traktor, gyakran használják kertekben, karámokban és lovas udvarokban.

  A 4000-es széria tulajdonképpen a 2500-as széria 45 LE-s változata. Kisebb testvéréhez hasonlóan számos kisebb és finomabb munkát is képes elvégezni, de a nagyobb teljesítményű motorral és a választható mezőgazdasági terepekre alkalmas gumiabroncsokkal igazán alkalmas akár földművelésre is.

  A 6000-es széria gépei 60 és 70 LE-vel is kaphatók. Ezek képesek néhány kisebb feladatot is elvégezni, de a szabadtéri mezőgazdasági feladatokra a legalkalmasabbak. Az oldalirányú továbbítás és a mászófokozat lehetővé tesz egy sor beállítást, a terep függvényében.

  A 8000-es Széria darabjait a 90 LE-s turbómotor, az oldalirányú továbbítás és a mászófokozat ideálissá teszik mezőgazdasági, kertészeti és városi piacokra. Továbbá gyárilag felszerelt szellőző tetővel (vészkijárat), első ablakkal, fűtéssel, hátrafelé nyíló ablakkal, deluxe kabinnal, így tökéletes azok számára, akik gyakorlatilag traktorjukban élnek.

  Veber Ana-Maria