2013. 05. 13.

Mascus a BAUMA építoipari kiállításon!

A Mascus www.mascus.hu egy igazán gyümölcsöző, mozgalmas és élményekben gazdag hetet töltött a világ legnagyobb építőipari gépkiállításán, a BAUMA-n.

200 országból 530 000 érdeklődő látogatott el 2013 áprilisában Münchenbe a BAUMA expóra, mely rekordnak számít a kiállítás történetében. A legutóbbi kimutatások alapján a kiállítás rendkívül sikeres volt a kiállítók szinte mindegyikének, többen közülük még sosem regisztráltak ennyi gépmegrendelést kiállításon – és ez mindenképpen biztató jel az iparágra nézve.

A világ egyik legnagyobb, használt építőipari gépekkel foglalkozó online piactereként a Mascus büszkén vett részt ezen a hihetetlen eseményen, partnerével, a Lecturával szorosan együttműködve. A Mascus csapat nem csupán találkozhatott meglévő és leendő ügyfeleivel, felhasználóival, de rengeteg prospektus és reklámanyag is gazdára talált általuk a rendezvény bejáratánál, lehetővé téve, hogy a Mascus márka beragyogja a rendkívüli esemény napjait.

Mascus at Bauma

„Az elmúlt 12 hónapban nagyon gyors iramban sikerült fejlődnünk, illetve korszakalkotó fejlesztéseket bevezetnünk, így valójában már alig vártuk az alkalmat, hogy bemutathassuk, miről is szól valójában a Mascus.” – nyilatkozta Tim Scholte, a Mascus igazgatója. „Mára egyértelműen megalapoztuk hírnevünket és megszilárdítottuk vezető szerepünket a használt haszongépek piacterén, a kiállítás pedig remek alkalom volt arra, hogy az építőiparban munkálkodó leendő és meglévő partnereink még többet megtudjanak arról, amit kínálni tudunk nekik.” – tette még hozzá.
A kiállításon a Mascus partnere az igen jelentős online jelenléttel büszkélkedő német Lectura cég volt, mely 340 kategória több mint 70 000 márkáját és modelljét tartalmazó technikai adatbázisához biztosít állandó online hozzáférést.

BAUMA – a legnagyobb építőipari gépkiállítás a világon

A BAUMA 2013 kiállítás óriási sikerrel zárult, a több mint 555 000 m² kiállítói területtel, az 57 országból érkező 3 420 kiállítóval és az 530 000 látogatóval kategóriáján belül a világ legnagyobb kiállításaként tarthatjuk számon. Bár elsődleges célja a világ legjobb építőipari fejlesztéseinek, cégeinek és gépeinek bemutatása, a kiállításon számos egyéb kategória képviselői is megjelentek. „A Mascus mára világviszonylatban vezető szerepet tölt be több nyelven elérhető, átfogó online platformjával, mely számos kategóriában elérhető az építőipartól egészen a haszonjármű vagy szállítás iparágig.” – mondta Tim Scholte. „Mindez érthetővé teszi, miért fontos számunkra egy olyan esemény, mint a BAUMA, hiszen ez a tökéletes lehetőség szolgáltatásaink bemutatására.” – tette hozzá.

Mascus at Bauma

A Mascus elkötelezett a folyamatos fejlesztés ls terjeszkedés mellett, így mára:

  • több mint havi 4,7 millió látogatóval büszkélkedhet,
  • több mint 5.500 hirdető céggel áll kapcsolatban a világ minden tájáról,
  • 280.000 online hirdetést kínál felhasználóinak,
  • 42 országban található meg, 54 domain-en és 41 nyelven érhető el,
  • havonta több mint 120 új kereskedővel köt szerződést,
  • és világszerte több mint 70 képviselője tartja a személyes kapcsolatot a kereskedőkkel nap mint nap.


A BAUMA expó óriási siker volt, és mindenki egyetért abban, hogy bár a gazdasági előrejelzések továbbra sem jósolnak jelentős javulást, az építőiparnak mégis van mit várnia a 2013-as évtől. „Elképzelhetetlen hangulat és pozitív szemlélet uralta végig a kiállítást, hatalmas lehetőség volt ez nekünk, hogy személyesen is megismerhessük a világ minden részéről érkező ügyfeleinket.” – foglalta össze Tim Scholte. „Egyértelműen azt tervezzük, hogy mindenképpen visszatérünk jövőre is, reméljük, még több új és innovatív terméket tudunk majd bemutatni ügyfeleinknek!” – búcsúzott az igazgató.

Kapcsolat

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató, kommunális és építőipari gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A széles termékskála többek között eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat tartalmaz. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:

English www.mascus.com/press

2013. 05. 13.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007