2014. 04. 24.

A Mascus webshop-ot indít a Facebook-on

A Mascus mint a világ vezető használt nehézgép kereskedő weboldala új stratégiát dolgoz ki ügyfelei segítésére, és arra ösztönöz, hogy használt építőiopari gépeinket, mezőgazdasági gépeinket, tehergépjárműveinket és utánfutóinkat hirdessük bátran a Facebook közösségi oldal céges profiljainak használatával.

A Facebook napjainkra egy igen jelentős üzleti felületté nőtte ki magát. Lehetőséget nyújt arra, hogy megosszunk újdonságokat, fényképeket, eseményeket és egy helyre központosítja a partnerek és látogatók figyelmét.

“A gyártók, forgalmazók és kereskedők lelkes érdeklődéssel nyitnak a Facebook nyujtotta üzleti lehetőségek felé. Egyre több megosztás születik és erős jelenlét jellemzi a Facebook körüli üzleti történéseket, ezért a Mascus most lehetőséget kínál egy még csábítóbb, szebb céges Facebook profil eléréséhez egy vadonatúj alkalmazással”. - Tim Scholte, Mascus Igazgató

Ez a webes alkalmazás közvetlenül a Facebook-ra helyezi a Mascus-on szereplő gépparkot, hogy még könnyebb elérést biztosítson az érdeklődőknek.

Könnyű elhelyezés, még könnyebb tranzakció!

Az applikáció installálása végtelenül egyszerű és könnyen kezelhető, így a karbantartáshoz sem szükségeltetik szaktudás. A web-shop a Mascus-ról gyűjt információkat, így amikor Ön elhelyez egy új gépet a Mascus adatbázisban, az automatikusan megjelenik a Facebook-on is. A felhelyezett gépek "lájkolhatók" (tetszik) és megoszthatók a többi Facebook felhasználó felé, ezzel is növelve a piaci szereplést. Az első ilyen sikeres integrálás a Terra Hungária Kft., Ádám és Társa Kft. , Agrosat Kft., Bautrans 2000 Kft. nevéhez köthető

Kapcsolatok
Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Mascus - A Mascus egy online kereskedelmi felület használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgatói, földművelési, építőipari, szállítmányozási és nehéz gépek számára. Az oldalon találhatók traktor, pótkocsi, használt teherautó, kotró, dobozos tehergépjármű, mini kotró és markoló hirdetések. A Mascus az igények és a lehetőségek felmérésével és egy helyre való központosításával kíván hatékonyan szerepelni a használt gép piacon. A Mascus szeretettel vár minden szakmabelit, legyen az termelő, kereskedő vagy felhasználó.

Sajtónak:
Sajtó anyagok és fényképek:
English www.mascus.com/press

2014. 04. 24.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007