2008. 12. 18.

A Mascus jótékonysági célból tehenet vásárol

Tavalyi jótékonysági kampányunkat – mely során a Mascus a fejlődő országok egy falujának vásárolt haszonállatot – az ügyfelek igazán méltányolták, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban.

Ebben az évben immár második alkalommal a Mascus úgy döntött, hogy részt vesz a World Vision Program kampányában, melynek jelszava: „Egy ajándék különleges jelentéssel

Karácsonyi üdvözlőlapok százainak küldése helyett a Mascus egy valóban jelentőséggel bíró ajándékot vásárol – egy tehenet Uganda egyik rászoruló családjának.

Mascus COw

Egy Holstein (Friesian) tehén megvásárlásával a Mascus egy szükséget szenvedő család életébe hoz változást. A tehén mindennap el tud látni egy családot átlag tíz liter tejjel, ennek fele fedezi a napi élelmezést, a maradékot pedig el tudják adni. Az adományozott pénz egy része ezen kívül a falusiak képzésére fordítódik, hogy gondoskodni tudjanak a marhákról és egyéb mezőgazdasági tevékenységeket folytathassanak.


Bízunk benne, azzal, hogy egy „Mascus Tehenet” adományozunk, a valódi karácsonyi szellemet is át tudjuk adni ügyfeleinknek és a Mascus Csapatnak.

A Mascus csapata Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet kíván Önöknek!

További információkért a hozzájárulás módjáról kövesse az alábbi linket: the World Vision's Website .

2008. 12. 18.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007