2013. 08. 30.

Mascus Kereskedo Kereso - a legnagyobb online adatbázis, munkagép forgalmazók számára

Mascus LocatorMascus, a világvezető online piactere haszongépjárművek , mezőgazdasági és építőipari gépek , erdészeti és anyagmozgató berendezések számára, ismét domináns platformmá vált, az online adatbázisával, a Mascus Kereskedő Kereső-vel.

" A sebesség, amellyel a Mascus Kereskedő Kereső fejlődött, azt mutatja, hogy nem csak az eladók és a vevők körében van egy erős igény rá, hanem a felhasználók körében az élmény sokkal interaktívabb és kellemes," magyarázza Tim Scholte, a Mascus vezérigazgatója . "Ez az eszköz, a világ minden tájáról kapott visszajelzések alapján került kifejlesztésre, és az eredmény egy többnyelvű eszköz, amely felbecsülhetetlen bárki számára aki keres vállalatokat, nehézgépeket és teherautókat, függetlenül attól, hogy hol a lakhelye, " tette hozzá.

Mascus Kereskedő Kereső 2009-től aktív, és ez az adatbázis bizonyult a portál egyik legnépszerűbb funkcióinak. Elsődleges célja, hogy segítségével a vállalatok be tudják mutatni a profiljukat mind helyi, mind a nemzetközi piacokon. A nehézgépek és kamionok vevői, mindig szeretnének többet megtudni az eladóról vagy a cégről, aki mögött a termék vagy szolgáltatás áll. A Kereskedő Kereső a legjobb módja annak, hogy az eladó, professzionális módon bemutassa a vállalatát, termékeit, szolgáltatásait a vevő számára. A Mascus megértette, hogy legyen sokkal több információ az eladó profilján, mint egyszerűen egy telefonszám és e-mail cím, és azáltal, hogy több információt adhat meg a tevékenységéről, ez erősíti az általa forgalmazott márkát és nagyobb bizalom alakul ki a vevők és eladók között.

Egyszerű és hatékony

Mascus Kereskedő Kereső egy egyszerű, de hatékony adatbázis, amely a világ minden tájáról összegyűjti a potenciális gépkereskedőket. Jelenleg több mint 57.000 gépkereskedő cég van a keresőben, így a vevők számára óriási a választék. Kereshetnek új és használtgép kereskedőket, finanszírozástól a javításig, bérléstől a szállításig, bármilyen szolgáltatást. Az adatbázis magában foglalja a különböző gyártók, forgalmazók, kereskedők, viszonteladók, importőrök és más cégek kínálatait és szolgáltatásait, mint:

  • Használt munkagépek és Haszongépjárművek
  • Az új munkagépek és járművek
  • Gépek bérbeadása
  • Javítási szolgáltatások
  • Értékbecslő szolgáltatások
  • Finanszírozási szolgáltatások
  • Szállítási szolgáltatások

Mascus három csomagot kínál – Business, Standard és Basic, így elérhető több mint 3.5millió felhasználó számára. A nagyvállalatok kiemelhetik a forgalmazott márkájukat is, vagy egyedi termékeiket. Amíg a Basic csomag ingyenes, a felső szintű üzleti csomag ára kevesebb, mint 85 forint / nap, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bemutatkozhasson akár 15 nyelven, és magában foglalja a legújabb internetes Mascus hirdetéseket is.

Több ezer ügyfél elérése

" Szeretnénk üdvözölni minél több kereskedőt és szolgáltatót a Kereskedő Keresőben, ezért olyan lehetőségeket választottunk, amelyek a kis kereskedők és szolgáltatók számára is elérhetőek”, mondta Tim Scholte.
„ A Mascus márkát világszerte tiszteletben tartják a megbízhatósága miatt, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kereskedő Keresőt, minél többen megismerjék a világban. Jelenleg 45 országban és heti 100 új kereskedővel bízunk benne, hogy a Kereső lesz a világ legértékesebb szolgáltatása, ahol a vevő bármilyen információt megtalál a világ kereskedőiről” mondta Tim.

További információk a Mascus Kereskedőről itt található.

Vezetőség:

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató, kommunális és építőipari gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A széles termékskála többek között eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, mini kotrókat és kotrókat tartalmaz. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

Megjegyzés a szerkesztőknek:
Sajtóanyagok és képek:
English www.mascus.com/press

2013. 08. 30.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007