2011. 10. 06.

A Mascus együttmuködési megállapodást írt alá Latin-Amerikában, Peru és Kolumbia vezeto építoipari és bányászati kiadóival

A Mascus www.mascus.com, mint építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató, erdészeti és kommunális gépek, valamint haszonjárművek világviszonylatban vezető online piactere büszkén jelentette be együttműködését Latin-Amerika vezető építőipari és bányászati kiadóival. A térségben közel 40 éves tapasztalattal rendelkező, Construcción Pan-Americana (CPA) és Minería Pan-Americana (MPA) cégek biztosítják azt a tudást, melynek segítségével Peru és Kolumbia a nehézgépek eladóinak és vásárlóinak sikeres piacává tehetők.

2000-es alapítása óta a Mascus fokozatosan terjesztette ki jelenlétét, mára már 41 országban van jelen. Az online csatorna problémamentes összeköttetést biztosít a gyártók, kereskedők és végfelhasználók közt, ezáltal a használtgépek világpiacának megkerülhetetlen szereplőjévé vált.

„Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a Mascus csapatával, valamint a vevők, eladók, exportőrök széles táborának igényei szerint kidolgozott nagy teljesítményű, erős online felületükkel” - mondja Adriana Elena Suao, a CPA&MPA Értékesítési és Fejlesztési Igazgatója. „Arra törekszünk, hogy eljuttassuk az ipar legfrissebb híreit olvasóinkhoz, és most, a Mascus-szal kötött megállapodásunk által lehetőségünk lesz felhasználóink figyelmébe ajánlani a www.mascus.com.co oldalát Kolumbiában, valamint a www.mascus.com.pe oldalát Peruban. A portálok fejlett, mégis felhasználóbarát felületeikkel a felhasználók segítségére lesznek a gépek eladásában és vételében nem csupán helyi piacokon, hanem bárhol, szerte a világon.”

A gépgyártók egyesületének (Association of Equipment Manufacturers – AEM) jelentése szerint az Amerikai Egyesült Államokban gyártott építőipari gépek exportjában 28%-os növekedés volt tapasztalható 2010-ben a 2009-es évhez képest. Kolumbia és Peru 2010-ben egyaránt bekerült az importőrországok top 10-es mezőnyébe: Kolumbiában az importforgalom 50%-os növekedés után 588 millió dollár volt, míg Peruban 37%-kal nőtt az import az ágazatban elérve a 437 millió dollárt. Ezek az adatok tökéletesen szemléltetik, hogy a latin-amerikai országok az ágazat kulcsszereplői.

Ideális piactér Latin-Amerikában

A latin-amerikai építőipar szárnyalása annak köszönhető, hogy állandó az igény a régió infrastruktúrájának fejlesztésére. Annak ellenére, hogy a régió gyakran instabil, a gazdasági növekedés még a közelmúltbeli gazdasági válság ellenére is igen gyors. A világcégek az itt kialakuló piacokat a növekedés motorjának tartják, mindez pedig Kolumbiára és Perura egyaránt igaz.

Hosszú távú stratégiai terveinkbe illeszkedik a további irodák megnyitása Latin-Amerikában, mely tervek szerint mi fogjuk kiépíteni az első nehézgépek és járművek adásvételére szolgáló pánamerikai felületet. A mi multilokális filozófiánk jelentése, hogy mind a 41 országban, ahol a Mascus jelen van, olyan emberek legyenek, akik helyi ismereteik felhasználásával tudnak segíteni az eladóknak és vevőknek. Ezek az emberek biztosítani tudják azokat a marketingtevékenységeket és -eszközöket, amelyek révén ügyfeleink hirdetései sikeresek lesznek az online és az offline világban egyaránt. „Senki sem tudja ugyanezt ajánlani”. - teszi hozzá Frederik Larsson, a Mascus Ügyvezető Igazgatója. „Még csak félúton járunk a régióbeli jelenlétünk kiépítésében; a következő lépés a mexikói, brazíliai, argentin és chilei irodák megnyitása.” - fejezi be Tomasz Odrobinski, Nemzetközi kapcsolatok Igazgató.

Kapcsolatok:

Fredrik Larsson, Managing Director, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Director, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Nemzetközi kapcsolatok Igazgató, +358 40 750 4922,

Adriana Elena Suao, Country Manager Mascus Peru, +1 305.668.4999,

Gloria Beltran, Country Manager Mascus Kolumbia, +57 1 681 2076,


A Mascusról:
A Mascus (www.mascus.hu) - használt mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
Angol: www.mascus.com/press

Általános sajtóinformációk:

További információk:
Izsák Ferenc
, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 10. 06.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007