2011. 11. 09.

A Mascus helyi irodát nyitott Oroszországban

A Mascus mint építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató és erdészeti gépek, valamint haszonjárművek világviszonylatban vezető online piactere örömmel jelenti be a világ egyik legbefolyásosabb piacán, Oroszországban kötött legújabb megállapodását.

A cég új együttműködési megállapodást írt alá a moszkvai székhelyű Pro-Machinery vállalattal. Helyi portálján, a mascus.ru oldalon keresztül a Mascus eddig is jelentős kapcsolatokkal és online jelenléttel rendelkezett az orosz piacon; új partnerével, a Pro-Machinery-vel kötött együttműködés azonban még tovább erősíti ezt a jelenlétet. A helyi iroda megnyitásával és az ott dolgozó, a márka oroszországi népszerűsítése iránt elkötelezett csapattal a Mascus még inkább segíteni tudja a haszongépek és -járművek eladóit és vevőit Oroszország egész területén.

„Oroszország roppant fontos piac. Nem csupán azért, mert jelentős exportpiacot biztosít számunkra Európa többi részével és Ázsiával, hanem azért is, mert fontos kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezik Japánnal és Kínával.” – fejti ki Frerdrik Larsson, a Mascus Ügyvezető Igazgatója. „A Pro-Machinery-vel együttműködve egy olyan erős bázist hozunk létre Oroszországban, melynek segítségével jóval szélesebb körben elérhetjük orosz anyanyelvű közönségünket. Portálunk lehetőséget teremt a vevőknek, hogy közvetlenül helyi kereskedőkkel léphessenek kapcsolatba; ugyanakkor biztosítja a kereskedőknek, hogy a világ bármely részén reklámozhassák termékeiket. Ez a Mascus és az orosz piac szempontjából egyaránt jelentős lépés.” – teszi hozzá az ügyvezető.


Egy felemelkedő ország

Az orosz gazdaság gyors ütemben lábal kifelé a pénzpiaci világválságból és óriási helyi piaccal, valamint gyorsan növekedő exportra termelő iparral rendelkezik. A Mascus ezen területeket reméli egyetlen, könnyen használható portálba integrálni, biztosítva ezzel a nagyobb piac elérésének lehetőségét a felhasználóknak és kereskedőknek egyaránt. Más országok, mint Ukrajna, szintén profitálnak az Oroszországgal fenntartott kereskedelmi kapcsolatokból, a Mascus új orosz portálja pedig jelentősen erősíteni fogja ezeket.

Kereskedelem anyanyelven

A Mascus Oroszország elindítása nagy lépés az orosz használtgép- és járműpiacnak, mivel jelenleg egyetlen más cég sem tud a helyi kereskedőknek ilyen kaliberű ajánlatot tenni azokra az eszközökre, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a termékeik eladását. „A Mascus teljesen új szintre emeli az eladási technikát és biztosítja a lehetőséget a kereskedőknek, hogy bárhol a világon elérjék vevőiket a saját nyelvükön.” mondja Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató. „Emellett új nemzetközi piacokat nyit meg, valuta- vagy nyelvproblémák nélkül.”

Kapcsolatok építése az egész kontinensen

A Mascus mára öt kontinens 42 országában van jelen, miáltal világviszonylatban a legnagyobb és legbefolyásosabb globális portálok közé tartozik. „Oroszországi új licenc-megállapodásunk a nemzetközi kereskedelem élvonalába helyezi a Mascust.” – fejti ki Frerdrik Larsson, a Mascus Ügyvezető Igazgatója. „Egy olyan hatalmas piac, mint Oroszországé nem csupán megnyitja a lehetőségeket a helyi felhasználók és eladók számára, de fontos kereskedelmi kapcsolatokat erősít a világ más országaival is, különös tekintettel az európai és ázsiai piacokra.”


Kapcsolat:
Fredrik Larsson, Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

Dimitry Pletniov, Régió Manager, +7 495 998-6333,


A Mascusról:
A Mascus (www.mascus.hu) – használt mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:

Angol: www.mascus.hu/press

További információk:
Izsák Ferenc, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 11. 09.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007