Hirdetések száma: 43

Eladó használt Chevrolet teherautók

Böngéssze az összes használt Chevrolet teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Chevrolet teherautók

A Chevrolet cég 1918 óta gyárt teherautókat és jelenleg is az egyik legközkedveltebb cégek egyike, amit a teherautó-vásárlók zöme tanúsít. A Chevrolet 1918-ban gyártotta első teherautóját. Arra volt kifejlesztve, hogy a már piacon levő T modellel versenyezzen. A Ford és a Chevrolet folyton versenyeztek egymással, ezért az új teherautó ára úgy volt megszabva, hogy megegyezzen a T modell árával. Azóta a Chevrolet lett az egyik piacvezető a teherautó iparban.

Manapság a Chevrolet teherautók a legnépszerűbbek között vannak a piacon, a Silverado modell a legközkedveltebb. Azt mondják, hogy az egyik leghosszabb és legjobban futó kisteherautó, így ez egy nagyon jó választás lehet azok számára, akik egy megbízható és jól kidolgozott tehergépkocsira vágynak. A Chevrolet a megbízható kisteherautóiról ismert, melyekre hosszú távú garanciát vállal. A Chevrolet Silverado elsősorban mérete és az alacsony fogyasztása miatt örvend közkedveltségnek. Egy új Solverado kisteherautó fogyasztása 18 liter/100 km városban és 14 liter/100 km városon kívül.

Egy másik közkedvelt modell, a 2009-ben megjelent Avalanche. Ez a modell egyedi, mivel a kisteherautó és a SUV kombinációjából jött létre. A modell eddigi tulajdonosainak csak jó véleményük van az autóról, és elégedettnek vallották magukat.

A következő ismert modell a Colorado. Azt mondják, hogy a fogyasztása 15 liter/100 km városban és 11 liter/100 km városon kívül, ezért nagyon népszerű azok körében, akik egy alacsony fogyasztású, de nagy rakterű kisteherautót szeretnének. A kisteherautóval kapcsolatban a tapasztalatok nagy része kedvező. Az eddigi ügyfelek azt állították, hogy az utastérben kényelmesen elszállít három személyt, miközben a raktere tele van nehéz rakománnyal. A 2009 es kiadás ára kb. 25 000 dollár, de ez változhat egyik kereskedőtől a másikig.