Hirdetések száma: 21

Eladó használt Palfinger teherautók

Böngéssze az összes használt Palfinger teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Palfinger teherautók

Ha minőségi tehergépkocsit keres, a Palfinger márkában megtalálja, amit szeretne. A céget 1932-ben alapították, székhelye Salzburg, Ausztriában. A hidraulikus rakodórendszerek valamint szállítóeszközök egyik legnagyobb gyártója. A cégnek Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ázsiában is vannak gyárai és összeszerelő üzemei. Ha egy minőségi Palfinger tehergépkocsiba fektet be, felvirágoztathatja üzletét!

A legjobb eladó Palfinger teherautó modellek

Minőségi Palfinger teherautókat és darukat legkönnyebben a Mascus weboldalán találhat. A legkedveltebbek közt van ezek közül a Palfinger PK 12500 emelődaru, mely dízelmotoros és manuális sebességváltós, teherbírása 6000 kg. Az árához viszonyítva ez az emelődaru remek teljesítményt nyújt. Rövidre és keskenyre van tervezve, hogy ne foglaljon el nagy teret, miközben nagy súlyokat képes megemelni.

Ha kisebb darut keres, vessen egy pillantást a Palfinger PC 3300 modellre. A teherbírása 2150 kg, 1.5 méter magasságig tud emelni. A távolság megnövelhető 4.5 méterre, ebben az esetben a teherbírás 625 kg. A Palfinger PC 3300 modellt nagyon könnyű irányítani.

Ha nagyobb emelődarura van szüksége, válassza a Palfinger PK150002 modellt. Könnyen kezeli a nagyon nagy súlyokat, lenyűgöző a súly és teljesítmény mutatója. A modell G típusa szélességének nyolcszorosára emelkedik, elérve a 18.8 métert, miközben 4.5 tonnás súlyt bír felemelni. A daru felszerelhető plusz kellékekkel, így elérve akár a 12.9 m magasságot és a 13.5 tonna teherbírást.

Ha könnyen kezelhető, nagy teherbírással rendelkező darut keres, mindenképpen vegye számításba a Palfinger modelleket!