Hirdetések száma: 46

Eladó használt Toyota teherautók

Böngéssze az összes használt Toyota teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Toyota teherautók

A Toyota teherautók az egyik legmegbízhatóbb közepes méretű teherautók a piacon. Míg a Toyota Tundra Tacoma egy nagyszerű modell a közepes árú teherautók között, a Toyota Tundra egy nagy méretű tehergépkocsi. Úgy a Toyota Tundra, mint a Toyota Tacoma is, nagy értékelést szoktak kapni megbízhatóság és tartósság területén. A Toyota cégnek volt egy Hilux nevű modellje is, mely 1994-ig volt a piacon. Itt következnek a Toyota Taoma, Tundra és Hilux modellek előnyei.

Az eladó Toyota teherautók legjobb modelljei

Toyota Tacoma

Ez a modell 1995 óta van piacon, mely a Hilux modellt helyettesíti. Nagy sikere lett az Ameriaki Egyesült Államokban. Dícséretet kapott az iparban a biztonságának, blokkolásgátló fékeinek, elektronikus fékerő-elosztójának és az oldalsó légzsák szenzorainak köszönhetően.

Toyota Tundra

A Toyota Tundra a legnagyobb Toyota teherautó. Közepes méretű, és az első importált észak-amerikai pick-up teherautó, melynek külleme az amerikai tehergépkocsikra hasonlít.

Toyota Hilux

Úgy vezették be ezt a modellt a piacra, mint a Datsun teherautó vetélytársát. Bár ez a modell 1968 óta van a piacon, a legutolsó típusa 1988-as, hosszú lengelytávú lehetőséggel és egyszerű csomagtérrel, ezzel biztosítva a rozsdamentességet, melyről híresek voltak az előző típusok és a Datsun teherautó is. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban nem vették annyira, nemzetközi szinten annyira közkedveltté vált, hogy a Volkswagen ugyanezt a teherautót gyártotta Volkswagen Taro néven.