Hirdetések száma: 42

Eladó használt Fiat teherautók

Böngéssze az összes használt Fiat teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

A Fiat teherautók

Grupul Fiat a adus pe piata prima gama de camioane si vehicule comerciale Fiat in 1901. De atunci, au introdus o gama larga de vehicule comerciale si sunt unul dintre liderii italieni in materie de productie de astfel de vehicule. Unele modele de camioane Fiat sunt echipate cu CD player, aer conditionat si navigatie prin satelit. Modele lor cele mai cunoscute sunt Ducato si Iveco.

A Fiat első teherautói 1901-ben jelentek meg. Azóta számos modellt fejlesztettek a haszonjárművek területén, és az olasz piac egyik vezetője a teherautók gyártásához használt anaygokban. Egyes Fiat teherautók fel vannak szerelve CD lejátszóval, légkondicíonálóval és műholdas navigációval. A leghíresebb modelljei a Ducato és Iveco.

Az eladó Fiat teherautók legjobb modelljei

A Fiat Iveco modelljei nemzetközi elismerést kaptak a közúti közlekedésben. A haszonjárművek mellett, a Fiat autóbuszokat is gyárt, Irisbus néven, tűzoltóautókat Astra, Magirus és Iveco néven. A Fiat teherautók elismertek a fenntarthatóságuk és stílusuk miatt, mivel számos díjakat nyertek, és vevőt szereztek. Hűtéssel rendelkező teherautókat is gyárt. A Fiat Ducato egy nagyobb kisteherautó, melyből könnyen lehet lakókocsit csinálni. Ez a modell három generáción ment keresztül, hogy kielégítse az európai piac igényeit. A közepes méretű teherautók a Fiat Scudo nevet viselik, mely szintén sokat változott, amíg elérte a végleges formáját. Eredetileg 850-900 kg szállítására tervezték, de az aktuális modell 1000-1200 kg szállítására is képes. Együttműködött más cégekkel is, hogy egyre jobb teherautókat dobjon a piacra. Céltudatos cég, és egyre jobb teherautókat akar gyártani a vevőinek.

A Mascus weboldalon számos Fiat teherautót találhatsz, kedvező áron. Több száz eladó teherautót találhatsz, egész Európában, egyetlen klikk segítségével. Annyit kell tudnod, hogy a legújabb cikkek a legelsők a listában.