Hirdetések száma: 222

Eladó használt Hino teherautók

Böngéssze az összes használt Hino teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

A Hino kamionok

A Hino 1942 óta a dízelmotorokat gyártó cégek egyik vezető vállalata. Dízelmotorjaiknál nem találsz hatékonyabbat. A Variable Nozzle turbókompresszor minden egyes henger teljesítményét maximálissá teszi, így az üzemanyag nem megy fölöslegesen kárba. A Mascus oldalon sok eladó Hino teherautó található.

A legjobb, értékesítésre bocsátott Hino teherautók

15 tonnás szállítási kapacitásával, a Hino  338-as egy olyan gép, amellyel minden cégnek az iparágban, büszkélkednie kellene. Az alkatrészek aerodinamikus kialakítása, fontos tényező lesz e típus reklámfogásaiban. Billenő teherautóként van beállítva, ezért képes egy egész építkezés szükséges anyagait kiszállítani. Ugyanakkor hasonló a cement keverő kamionokhoz, így biztos lehetsz benne, hogy betartja a tőle várt ütemtervet.

Egy másik teherautó típus, a Hino Ranger. Ez a sokoldalú fuvarozó több változatban is  rendelkezésre áll. Legyen szükséged kisteherautóra vagy nagygépre, minden igényedre létezik egy Ranger. Csupán egy traktort kell vásárolnod, amely elvontatja a pótkocsikat, esetleg egy építkezésre tervezett járművet. Ha ponyva nélküli vontatóra volna szükséged, ebből is találsz  Ranger típust.

A Hino teherautók erős és megbízható járművek, amelyek bárkinek az igényeit kielégítik. Ha személyszállítóra lenne szükséged, a Hino buszsorozat ugyanannyi teljesítményt és bizalmat nyújt. A Poncsó és Liese modellek ideálisak az emberek munkába szállítására. A Blue Ribbon egy megbízható városi busz. Azok számára, akik a luxust keresik, a Hino a S'elegát ajánlja.
A vezetőfülke ergonomikusan van kialakítva és dúskál a legújabb technológiákban.

Bármire van szükséged, a Hino bármikor rendelkezésedre bocsát egy teherautót, illetve egy buszt. Minden jármű, minőségi dízelmotor hajtású. Vess egy pillantást a Hino teherautót kínáló oldalunkra és nem fogsz csalódni.