Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 81

Eladó használt Sinotruk teherautók

Böngéssze az összes használt Sinotruk teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Sinotruk Teherautók

A Sinotruk hongkong-i cég, 2004-ben jött létre. A Sinotruk a China National Heavy Duty Truck Group, a harmadik legnagyobb nehéz teherjárművek gyártó kínai cég leányvállalata. Az anyacég Shandongban található.

A Sinotruk 2007 novemberére már a hongkongi tőzsdén is szerepelt,a hol kezdeti sikertelensége az akkor általános tőzsdei allapotnak volt köszönhető, nem pedig a cégnek. A Sinotruk a Hang Seng China-Affiliated Corporations Index Constitute Stock tagja 2008 márciusa óta.

A Sinotruk olyan nehéz tehergépjárművek gyártására specializálódott, mint a teherszállítók és a nyergesvontatók. Ezeket a teherautókat különböző célokra használják, például bányászatban, nagyobb teher szállítására, építőiparban, stb. Ezek a nehéz teherautók hozhatják egy cégnek a legtöbb bevételt.

Eladó Sinotruk teherautó modellek

A Sinotruk egyik lenyűgöző modellje a Howo. A teherautó 4 ütemű közvetlen befecskendezéses dízelmotorral rendelkezik. A maximális nyomaték több mint 1100 Nm és 290 lóerős. A vezetőfülkében elég hely van és még egy magasabb, termetesebb vezetőnek is kényelmes. Légkondicionálóval, rádióval, stb. felszerelt. Különböző eladó Sinotruk teherautókat találhat, melyek jó értéket képviselnek. A Sinotruk gyártja a HOYUN és Golden Prince teherautókat is, amelyek szintén megvásárolhatók szerte a világon.

A Sinotruk és anyavállalata 2007-ben már a kínai teherautó eladások 20%-át tették ki. A Sinotruk a tengerentúlon is értékesít, főleg a közel-keleten és a kelet-európai országokban.

A Sinotruk teherautóknak kicsi a fogyasztásuk. Jelenleg, a vállalat által gyártott teherautók körülbelül 80%-a üzemanyag-hatékony teherautó.

Veber Ana-Maria